|
IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
|
Alati teme | Način prikaza |
11. 09. 2007. | #51 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
da potvrdim dolazak...
banja je ionako 1km od moje kuce 99% dolazim. p.s. ako vas zanimaju restorani/kafanice u banji, napisacu gde ima lepih mesta. |
12. 09. 2007. | #52 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 30.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
|
Hehe, Milosh (pcigre) je rekao da ce te on dovuce na konferenciju ako ne budes teo da dodjes
any way, samo se prijavi tamo na sajt Svako jutro gledam listu prijavljenih i radujem se sto samo raste i raste Nego, da li sam rekao da 2-3 sprata ispod amfiteatra imate supermoderni spa centar, za veoma male pare (bio sam tamo). Ima djakuzi , cokoladne masaze, finska sauna, masazerke, rostilj, tople stolice, i rostilj. Imaju domacina centra, svako ima maximalnu privatnost, ako dodjete sami, sami ste u djakuziju, i sl (neki predavaci su rekli da ako hocu da pricaju, moze samo sa direktnim prenosom iz djakuzija ) |
12. 09. 2007. | #53 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
@alexandar: eto vidis da nemas razloga za brigu, spontano cemo doci svi, smao nas malo mrzi da popunjavamo formulare, no i to se da resiti.
12. 09. 2007. | #54 |
troll mode
Wrote a book
|
hehe lako je vama, vi bajsom na konferenciju. Ostali, jel neko planira da trazi smestaj ili je previse rano da se o tome razmislja?
|
12. 09. 2007. | #55 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Grdno se varas. Bajsom to nije nimalo lak zadatak, narocito za ljude iz struke
12. 09. 2007. | #56 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
Citat:
nisam dosao iz prostog razloga sto nisam imao s kim. otac je morao da ode na sluzbeni put bas tih dana, a nisam mogao da nadjem drugo drustvo pa da dodjem. inace, da objasnim... nisam mnogo pokretljiv [cerebralna paraliza], hodam sa štakama, tako da ne bih mogao sam da dodjem nikako. nadam se da se ovog puta to nece deseti, a i ako se desi, gledacu na vreme da obezbedim rezervnog pratioca milos je backup, a znam i jos jednog milosa, iz mog odeljenja iz srednje, koji verovatno i ove godine dolazi [studira ETF]. a verovatno dolazi i Jovana sa mycity-ja [nick: neprilagodjena], pa ce tamo biti ceo jedan mali mycity tabor |
|
13. 09. 2007. | #57 |
Igor Mitrović
|
Mene zanima ova privilegija za studente (napokon da imam neke vajde od studiranja ).
1. Da li svi studenti u grupi moraju da budu sa istog fakulteta? 2. Kako se dokazuje da je neko student (moramo da na nosimo index u prednjem dzepu kosulje )? Inace, Hvala Aleksandu Ilicu na e-mail pozivnici!
13. 09. 2007. | #58 |
troll mode
Wrote a book
|
ne moraju da budu sa istog faxa, a ovo drugo dokazujes bilo kojim dokumentom koji pokazuje da si student (index, markica, kartica za menzu, etc kartica i sl) bar po mom misljenju
|
13. 09. 2007. | #59 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 30.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
|
Npr, posaljes na mail skenirane kopije prve stranice indexa od svih clanova grupe, i to je to. I kao sto rece eniac, ne morate da budete sa istog faxa
|
14. 09. 2007. | #60 |
Poslovni softver BLOG
Certified
|
Ja se prijavio, uplatio, dobio popus' 25%, šta mi više u životu treba još samo da nađem smeštaj
Kakav je ovaj hotel u kojem se odrzava skup? Radon? Ima li nekih preporuka za smeštaj? Da li je bolje u Nišu ili Niškoj banji? Koliko u stvari ima od Niša do Niške banje? Nikad nisam bio u Niškoj banji, pa zato pitam? p.s. proradio quick replay, jeeeee!
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najveci Hosting | Osensej | Sva početnička pitanja | 16 | 16. 10. 2008. 14:56 |
IT dogadjaj vs. Internet dogadjaj | maksim | IT događaji | 29 | 06. 11. 2007. 22:33 |
SMF save problem | pcigre | PHP | 4 | 03. 11. 2007. 22:01 |
Po prvi put na Balkanu, a mozda i sire: NiiT SWEB - dodji i pokazi sta znas | Aleksandar.Ilic | Linkovi | 6 | 27. 04. 2007. 14:34 |
Ko su najveci neprijatelji Interneta ? | glaspodrinja.com | Linkovi | 4 | 13. 11. 2006. 10:06 |