|
![]() |
#1 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() ovo sada vec postaje prilicno iritantno...
uz svo duzno postovanje ja ne zelim da citam o "9 srba u bruklinu" i slicnim stvarima... daj makar neka neko ucini milosrdnu stvar... ako nemoze da se ubije ovaj "rss forum" onda makar dodajte neki plugin da sam mogu da napravim DPT rss... znaci da negledam u rss citacu "9 srba u bruklinu"... ako hocu to da citam/gledam oticicu na b92, direktno na blog, digg sta god ali necu ici na dpt... ovde tome ne da nije mesto nego nemam reci... makar 5 puta sam danas kliknuo u rss fedu na neki nazovi novi post da bih video 8 tipova u gacicama i baner pc magazina... ili nesto slicno sto nema apsolutno nikakve ali nikakve veze sa dpt osim sto je to napisao clan... arght |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() ma to je Anicic namerno spamovao, da bi dobio jos vise na popularnosti svog bloga, a blues ga samo stiti
![]() ne, bez sale, i mene je izenadilo "11 novih poruka", i ja kao - ma nemoguce! ![]() i btw, ja ionako pravim njegov blog, pa je sve to onda samo duplirano, ali ajde, verovatno bluesman ima neku viziju, cim je toliko odlucan, pa da ne budemo "all negative", da vidimo na sta ce to da ispadne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Da se pridružim listi začuđenih. Ne čini mi se dobro da se blog zapisi otvaraju kao teme u forumu, šta s komentarima - mesto im je na originalnoj lokaciji, inače se dobija efekat splitovanja teme.
Kao prirodno mesto vidim listu rss zapisa u sidebaru, a ne među novim porukama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Ideja je dobra i zanimljiva, ali mislim nepotrebna i zbunjujuca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nemoguce je da se generise "duplicate content" jer nije nikako duplicate, potpuno je razlicito i ako google moze da prepozna kao "duplicate" onda ja necu vise da se bavim ovim poslom.
Ako vam je do komentara, mozemo da namestimo da se onemoguce komentari, pa ko hoce da komentarise - ide na originalni blog. Vas je zbunili 11 novih poruka jer se to desava samo kada prvi put parsuje feed, svaki sledeci put ce biti po 1 dnevno (ako je produktivan ili nema sta pametnije da radi) ili u proseku po jedan nedeljno... ko pise na blogu vise od toga mora da se zamisli dobro ![]() Mogu da stavim da se ubacuju samo tekstovi koji imaju određenu reč u naslovu ili tekstu, ako je bolje tako, probaćemo tako. Hajde da ne bude da nesto namecen, neka se jave meni na PP ljudi koji žele da se njihov feed pojavi tu.
![]() |
#7 | |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Ideja je sasvim Ok, blog agregator DPT zajednice, samo što reče Dragan trebalo bi ga posebno označiti ili izdvojiti u posebnu liniju u kategoriji "Nove poruke".
![]() |
#9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa sad... da bih to uradio morao bih opasno da hardkodujem, a to mi se bas ne radi... Videcu jos da li moze da se podesi nesto u forumu da se ne prikazuje ili sta god...
![]() |
#10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Al' si ti besan... ko te je toliko iznervirao? Nije valjda rss forum? Pojavila se čitava jedna tema danas, ako to može da te toliko nervira, možda je vreme za http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=3294
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
RSS agregator plugin za Wordpress | Veljko | Web aplikacije, web servisi i software | 21 | 09. 01. 2007. 12:48 |
Agregator studentskih blogova | artichoka | Marketing i SEO | 10 | 12. 11. 2006. 12:57 |
MappedUp.com - News agregator | jasmanac | Linkovi | 0 | 26. 08. 2006. 11:53 |