IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Nisam ni u BG tada, tako da cu propustiti.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zar nije najjednostavnije, najbrze i najjeftinije kolima ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() sa Bg tablama, hmm... ja sam siguran da je vecina ljudi u HR normalna i ok, ali problem je sto je dovoljan jedan kreten da ti presedne ceo put...
kao sto je nedavno na parkingu u mom kraju neko razbio soferku jednom autu sa istarskim tablicama... taj auto je tu stajao parkiran nedeljama i nista mu nije falilo, ali je onda naisao neki idiot, verovatno nekakvi pijani klinci, i bam flashom...
![]() |
#6 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() I ja sam jednom išao automobilom. Bio je parkiran u centru celo popodne, ništa mu nije bilo, ali baš kao što kažeš - sasvim je dovoljna jedna budala. Kada sam išao autobusom, imali smo policijsku pratnju od stanice do auto-puta, baš zbog tablica.
Poslednja izmena od Dušan Dželebdžić : 18. 11. 2007. u 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Berislave, ti nisi upućen, pored Teslinog tajnog oružja, srbima je "onaj" u amanet ostavio i tzv "Brze pruge Srbije".
![]() |
#8 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
16 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Koliko ja znam nije bilo nekih problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() I ja sam se iznenadio kad sam video da nas prate.
Nemoj pogrešno da me razumeš, bio sam nekoliko puta u ZGu, i imam samo reči hvale. Ali činjenica jeste da i kod nas i kod vas ima primitivaca koji i dalje vode neki svoj rat, i da zbog njih čoveku ne može da bude svejedno ako ide svojim kolima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Expert
|
![]() nixa aj postavi onaj tvoj formular za prijave, ajde nek neko postavi vozni red pa da se organizujemo, beri jel ima neki jeftini hostel?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
TMT.Ventures'08 Zagreb, 28.10.2008. | Berislav Lopac | IT događaji | 0 | 20. 08. 2008. 18:52 |
Web.Start konferencija, Zagreb, 08. i 09. 05. 2008. | Berislav Lopac | IT događaji | 24 | 05. 05. 2008. 21:36 |
Web kao računalo -- Zagreb, 07.04.2008. | Berislav Lopac | IT događaji | 0 | 18. 03. 2008. 20:24 |