(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
08. 11. 2007. | #1 |
trabL
Certified
|
Pozicioniranje layera
Znaci, ovo nije reklama nikakvog sajta ili firme. Imam problem oko pozicioniranja leyera pa se nadam da ce tema ostati
Prvo cu zamoliti sve da posete www.waltermedia.co.yu Evo kako ja to vidim.. Evo kako vidi isti sajt moj drug NPR. Ja sajt vidim isto i iz FF-a i IE-a ?! Sta da uradim kako bi sajt stajao u sredini?!
09. 11. 2007. | #2 |
trabL
Certified
|
09. 11. 2007. | #3 |
troll mode
Wrote a book
|
kao sto vidis razlika je u rezoluciji, tako da ti je verovatno problem oko pozicioniranja samog sata u odnosu na nadredjeni div, probaj sa vecom rezolucijom i trebalo bi da je ok...
|
09. 11. 2007. | #4 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 17
14 "Hvala" u 11 poruka
|
Problem je sto ti je sat pozicioniran absolutno, cuti gde je tu je koja god da je velicina browsera
Samo ima tu mozda jos jedan problemcic ... pogledaj koliko ti je opterecenje procesora kad posetis tu stranu ... osim ako to nije atomski sat mislim da je mozda malo suvise veliko ... |
11. 11. 2007. | #5 | |
trabL
Certified
|
Citat:
Ahammm.... Hmmm... Moram da postavin taj/ili neki drugi sajt u taj "magic circle" A nemam pojma kako?! Svaka pomoc je i vise nego dobrodosla??!
14. 11. 2007. | #6 |
trabL
Certified
|
Evo, morao sam da uklonim sat dok ne nadjem neko resenje
trenutno verzija sa satom je na http://www.waltermedia.co.yu/index2.html Hvala!
15. 11. 2007. | #7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Tane, ne možeš tako... znači ako ćeš da pozicioniraš svoj sat tačno u centar onda moraš da imaš 2 div-a:
1. u kojem je sat 2. u kojem su ovi krugovi okolo Onda ili da probaš preko relativnih koordinata u CSS da ih pozicioniraš u centar strane ili da koristiš javascript da ih dinamički pozicioniraš. To je sada malo duža priča da bih pisao ovde ali imaš dosta primera online pa pogledaj, pronađi šta ti odgovara. Idealna situacija je da imaš i 3. div u kojem su ova prva 2 već nameštene da budu u sredini a onda ti je jedini problem da pozicioniraš taj treći.
24. 11. 2007. | #8 | |
Glupi "dezajner"
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.11.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
|
|
24. 11. 2007. | #9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ključna reč je "ili"
25. 11. 2007. | #10 |
-vlasotince web design te
|
Moj predlog da izbacis tabelu/e i ceo sajt uradis sa 3 div taga(jedan za naslovni baner, jedan za navigaciju i jedan za onaj srednji deo)
Pozicioniranje absolutno i ne koristis ovo "<div align="center">" I pobogu izvuci sav CSS spolja |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pozicioniranje na pretrazivacima | rookey | Sva početnička pitanja | 8 | 18. 08. 2007. 22:12 |
css pozicioniranje div-a | Tane | Sva početnička pitanja | 2 | 07. 08. 2007. 00:12 |
pozicioniranje layera | Tane | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 1 | 22. 03. 2007. 11:01 |
Diawards - pozicioniranje | modeus | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 07. 05. 2006. 15:01 |
Lose pozicioniranje div-a ali.... | conica | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 10. 02. 2006. 01:40 |