|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
01. 12. 2007. | #11 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Citat:
DokuWiki je lightweight. Rečnik i enciklopedija nisu jedno te isto. A i da jesu, mogu da se implementiraju na milion različitih načina. Uporedi samo metak.com i wiktionary naprimer, i jedno i drugo su rečnici. |
|
01. 12. 2007. | #12 |
trabL
Certified
|
Da. Ok, slazem se. Wiki mi odgovara iz razloga jer mi je cilj da postavim enciklopediju koju bi svi koje to interesuje mogli da uredjuju i da dopunjuju. Da se okupi oko projekta odredjen broj ljudi koje to interesuje, a i da ne pada sav posao na mene
Da li je DocuWiki na tu foru?
01. 12. 2007. | #13 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
instaliraj pa probaj , docuwiki je super za dokumentovanje sorsa i projektnu dokumentaciju gde god postoji kolaborativna potreba za tim ( nema tim, spisatelja dokumentacije i sl ... )
e sad da li tebi to odgovara ... probaj ...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Error 404 / install.php | Suske | Sva početnička pitanja | 6 | 29. 08. 2008. 15:00 |
Double float problem - resen, ali ima dodatni problem :0 | ljtruba | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 34 | 23. 08. 2008. 03:28 |
How to disable automatic install of IE7 | MorenoArdohain | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 30. 10. 2006. 17:39 |