|
IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
|
Alati teme | Način prikaza |
30. 11. 2007. | #51 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Na B92 su promenili vest
Citat:
Poslednja izmena od mileusna : 30. 11. 2007. u 17:07. |
|
30. 11. 2007. | #52 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
ispravila bih te na: .. pocetak sazrevanja domaceg neta
|
01. 12. 2007. | #53 |
član
Na probnom radu
|
Apsolutno se ne slažem, čak mislim da je ovo jedan od projekata i konkursa koji će brzo biti zaboravljen.
Telenor je dobio nagradu za najbolji sajt, iako postoji pregršt sajtova koji su kvalitetniji. Ova kompanija je prva implementirala internet prodaju, i zaista je trebala dobiti nagradu, u kategoriji koja nije ni osmišljena???? (iako je nekoliko značajnih kompanija u Srbiji takođe započelo razvoj elektronske trgovine). Dalje, voleo bih da vidim IP adrese glasača za gorenje, u kategoriji u kojoj, recimo, nagradu nije dobio Infostud koji radi vrlo ozbiljno i sigurno je jedan od najkvalitetnijih u SRB. Rastko dobija nagrade od 2000.-te godine, dok je NBS dobila nagradu, iako ''novi'' sajt predstavlja samo promenjen template starog (po meni, najozbiljniji sajt je sajt APR-a, čija je struktura zaista ozbiljno osmišljena...) Voleo bih da neko iz dotične agencije objasni šta je učinjeno na promociji Interneta jer verujem da je to bio jedan od osnovnih ciljeva projekta
02. 12. 2007. | #54 |
Moderator
Expert
|
na prvu loptu
cini mi se da su nagrade publike realnije...
a sto se drzavne uprave tice, tu se nije ocenjivao kvalitet sajta nego poverenje koje ustanova ima. savet za borbu protiv korupcije je dobio zaista vrednu nagradu i potvrdu njihovog rada... |
03. 12. 2007. | #55 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa ne znam za tu nagradu publike, verovatno jeste realna, samo meni je to trulo da me 20 sajtova spamuje da glasam za njih, to sam pokazuje koliko ti kojima navodno "nije to bitno" u stvari govore kako im je to najbitnije na svetu... Ne znam, mozda ja gresim, ali ja nikada ne bih slao spam svojim clanovima da glasaju za moj sajt, naročito ako je veliki sajt.
03. 12. 2007. | #56 |
član
Na probnom radu
|
Veću glupost odavno nisam čuo. Nisam rekao da NBS nije ustanova od poverenja, daleko od toga, nego da je sajt APR-a mnogo ozbiljnije osmišljen hijerarhijski, veoma kvalitetan, da bi se mogao takmičiti i s svetskim sajtovima u ovoj oblasti.
03. 12. 2007. | #57 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Postavili smo 3 video klipa sa završne večeri Webfesta. Možete pogledati govor kao i intervju sa v.d. gradonačelnika Beograda g. Zoranom Alimpićem, većinu nagrađenih kao i njihove govore, Oljom Ivanjicki, Ivanom Negativ, Sandrom Perović iz RTS-a, Dr. Feelgood-om (pokazivao je vežbe za one koji sede dugo za računarom), Milošem iz Naslova...
Ove nedelje pravimo video intervju sa ekipom iz Agene, organizatore Webfesta, pa ce i taj video intervju uskoro biti postavljen. Pogledajte ovde.
03. 12. 2007. | #58 | |
Moderator
Expert
|
Citat:
pogledaj rezultate publike za drzavnu upravu! upravo sam komentarisao da se nije ocenjivao kvalitet sajta nego nesto drugo. ko je sada glup? |
|
04. 12. 2007. | #59 |
član
Na probnom radu
|
Moja greška, nisam pogledao celokupne rezultate glasanja.
Izvinjenje članoviima, moderatoru i vlasniku foruma
05. 12. 2007. | #60 |
Moderator
Expert
|
izvinjenje primljeno
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
KDS-ov kablovski internet da ili ne?! | bOkIcA | Istine i zablude | 3 | 26. 01. 2010. 02:25 |
Wfest - bio i ..bio | conica | IT događaji | 1 | 24. 10. 2008. 19:25 |
Internet je čudo | Ilija Studen | Opušteno | 8 | 01. 10. 2005. 03:50 |