|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
03. 12. 2007. | #1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 26.12.2006
Hvala: 12
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Потребни критичари за isremskamitrovica.com
Покушавам да одрадим "Жуте стране" за Сремску Митровицу. Већ сам скоро све привео крају, барем што се бета верзије сајта тиче. Сад ми је још остало да извршим ситне поправке и можда још мало да прилагодим дизајн за Интернет Експлорер. Наравно треба и још много записа да унесем, пошто ми је много категорија празно.
1. Волео бих да чујем Ваше критике... о свему. 2. Пошто ми је ово први ПХП сајт волео бих ако неко може да пронађе неки безбедносни пропуст, и ако може да ми опише проблем. Тест верзија се налази на: http://isremskamitrovica.com/TESTSAJT/index.php Унапред хвала свима. |
03. 12. 2007. | #2 |
NoProfessional
Certified
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
|
bah ja probao da unesem komentar ali vidim da prvo ide uredniku
nick testiram cisto da znas.... dizajn mi se dopada, ali inace ne kapiram sto su linkovi u obliku dugmica a malo u obliku obicnog teksta... http://isremskamitrovica.com/TESTSAJT/index.php http://isremskamitrovica.com/TESTSAJT/registracija.php |
03. 12. 2007. | #3 |
Designer guy
Wrote a book
|
Vrlo lepo vizuelno reseno, ali ogromni minus za what ^ he said (cas tabovi, cas linkovi), mada verujem da si svestan toga i da ces resiti ubrzo. Sredi to i bice super. Svaka cast.
|
03. 12. 2007. | #4 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Meni je vizuelni dozivljaj sasvim ok, kasnije cu da testiram funkcionalnost
04. 12. 2007. | #5 |
profesionalac
Professional
|
Odradio si odlican posao, samo nastavi tako.
|
04. 12. 2007. | #6 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Fino urađeno.
Bio bi srećan da postoji ovakva servis za Niš...
04. 12. 2007. | #7 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 22.09.2006
Hvala: 0
2 "Hvala" u 1 poruci
|
Odlicno izgleda, sa aspekta korisnickog dozivljaja rijeseno je bas na jedan lijep nacin, sto se tice funkcionalnosti mrzilo me popunjavat sva ona polja, mozda bi bolja opcija bila da se napravi prvo samo profil firme sa korisnickim imenom, a onda unutar neke korisnicke stranice postaviti sve opcije. Bila bi lijepa opcija i da se moze uploadovat slika ili logo.
Sve najbolje u daljnjem radu, gledao sam source i super izgleda. |
04. 12. 2007. | #8 |
Lokalno njuskalo
Qualified
|
Dizajn mi se bas svidja bas je user friendly i odlicno rasporedjeno, dobra pokriventost opcija, sve u svemu odlicna ocena. Ali evo mene na ruznom racunaru na mom faxu sa rezolucijom 800x600 browser: firefox, i nastupio je mali prblem: naime nisam siguran da li tabovi ispadaju ili polje sa opcijama za pretrazivanje, ali tab vasi komentari se ne nalazi iznad pomenutog polja:
|
04. 12. 2007. | #9 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 26.12.2006
Hvala: 12
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Hvala ReLaX... malo cu pokusati da resim taj problem.
|
27. 02. 2008. | #10 |
Urosh
|
svaka cast,... imam predlog sto se tiche designa, sta mislis da header, umesto sto ima belu podzadinu, uradis gradient neke tople plave boje, s obzirom da si koristio plavu i narandzastu, ili neku gray, solid ili gradient,... Mislim da bi dalo potpunost i toplinu celom designu... inache je sve super....
P.S. ja bih uradio glass dark gray gradient, odradio reflexiju na logo-u, i mislim da bi super izgledalo... Poslednja izmena od nixa : 27. 02. 2008. u 23:08. Razlog: izbacen link ... |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Препорука вордпрес теме за музички сајт | biske | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 14. 01. 2011. 05:19 |
Интернет маркетинг одолева и кризи | glaspodrinja.com | Marketing i SEO | 3 | 19. 07. 2009. 23:40 |
Потребни критичари за racunarskemreze.com | Miroslav | Web site, dizajn i multimedia | 3 | 23. 01. 2008. 23:33 |
Потенцијална наруџбина: дизајн за фонт | filmil | Web design, Layout, User Interface | 18 | 27. 11. 2007. 13:35 |
Оптимизовано за Интернет Експлорер | dinke | Opušteno | 19 | 14. 08. 2006. 22:23 |