|
![]() |
#1 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Sretan pocetak Nikola! Lijepo izgleda, treba samo poraditi na dubuni sajta, potrebno je vise informacija o svakom sajtu kao sto rece pcigre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Yup, samo što još uvek neke stvari ne rade, ali pretpostavljam da ovo još uvek nije zvanično otvoreno.
Među informacijama o sajtu bi se možda trebala naći i informacija o dosadašnjim oglašivačima i ne-banerolikim načinima oglašavanja.
![]() |
#3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Aj' pa sa srećom
![]()
![]() |
#4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() tek sad kapiram o kom sajtu se radi
![]() mislim, video sam buzz, ali po pravilu mi to nije mnogo interesantno pa ne pratim temu... slucajno zavirim sad, kad ono Nidjin sajt ![]() kako god, covek napravio buzz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Off Topic: Zvao je moo.com, hoce svoj background nazad. ![]() Poslednja izmena od Dragan Babić : 10. 12. 2007. u 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() A nee, greška Dragane, to je novogodišnji paket
![]() ![]() Od male plave preko copy-pastovanja blogova pa je bilo posle malo moj/tvoj klik i na kraju najvulgarnija krađa. Ah da.. bilo je malo i etike.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() A ne, ne verujem da ćeš i danas uspeti da me isprovociraš. Znam da želiš još malo da se svađamo i da ponovim istu glupost, pa izmišljaš neke stvari ali neću. Nastavi da živiš u svojoj ljubomori prema "mladom" čoveku, kapiram te potpuno, nisi ti kriv.
@Dragan B.: Isti sam video na još desetak sajtova, stvarno nisam znao da je njihov ![]() @blues, zira: Hvala ![]() ![]() @Peca: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Da se pridruzim cestitkama, samo napred ! Btw, text "Analizirajte-svoje-posetioce" ima link na "nepostojeci zapis"...
![]() |
#9 |
...
Qualified
|
![]() I ja se pridruzujem cestitkama,prvenstveno na odluci da se pokrene sopstveni projekat.
Sto se tice sajta,mislim da ovako nesto defintivno fali nasem webu... Aj nek je sa srecom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Jedno pitanje: Pošto vidim svoj blog tamo - jel to znači da ja ne moram da se prijavljujem? Kako to sve funkcioniše?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
mala pomoc/kurirske sluzbe | Krile | Opušteno | 4 | 01. 08. 2008. 01:38 |
mala pomoc oko nemackog | ivanhoe | Opušteno | 8 | 13. 02. 2008. 14:20 |
Mala Template klasa | Ilija Studen | PHP | 11 | 11. 06. 2006. 17:37 |