|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
30. 12. 2007. | #11 |
NoProfessional
Certified
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
|
posto je ona klasa sa neta bugovala a nisam nasao gresku napravio sam sam nesto...
Kôd:
$upit = mysql_query("select nesto from moja_bazica where nesto = 'opet nesto' order by datum desc;"); $brupit = mysql_num_rows($upit); $limit = 10; $od = 0; $strana = $_GET['strana']; if($strana) { $od = $limit * $strana; } $upit = mysql_query("select nesto from moja_bazica where nesto = 'opet nesto' order by datum desc limit $od, $limit"); Kôd:
echo "<div align=\"center\">\n\t"; echo "Strana<br />"; for($i = 0; $i < ($brupit / $limit); $i++) { echo "<a href=\"nestonestonesto&strana=$i\">$i</a>\n"; } echo "\n</div>"; sada imam 2 upita, ali ispis se radi po 10 redova za razliku do sada kada je izlazilo i po 30 redova recimo.... za sada ne izvaljujem nikakvu razliku.... drugo pitanje odnosi se na seo sada link ce dobiti &strana=nesto u nekim slucajevima, u nekim ce i dalje biti bez toga... @ivanhoe FOUND_ROWS() za 11 redova vraca mi Resource id #21 !? meni treba samo broj "11" a ovo je koliko vidim string i jos to netacan Poslednja izmena od staseprimate : 30. 12. 2007. u 00:28. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
'multiple' ispis iz baze | eclipse | Sva početnička pitanja | 13 | 16. 12. 2010. 01:26 |
Ispis odabranih checkboxova i upis u bazu | blackshtef | PHP | 3 | 23. 04. 2010. 21:00 |
Kako najbolje monetizovati srpski traffic (i ex yu) a da to nije Adsense? | zoki | Marketing i SEO | 56 | 11. 03. 2010. 20:06 |
OOP programiranje - najbolje objasnjenje | colke | Programiranje | 1 | 10. 11. 2006. 12:07 |