|
![]() |
#1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]()
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 10.02.2006
Hvala: 2
20 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() yep, kao i svaki drugi "veliki" community (linux, php, etc. da se ne podsecamo svih lepih stvari koje su se desavale u njima) - zed je potpuno u pravu, samo bi poruka bila daleko jaca da ju je napisao bez tog bash-i'll-****-you-all stila. ono gde pogadja centar su neke figure (npr. jednu sa pocetka koju sam imao prilike licno da upoznam i osecao sam se kao da me neko gadja kantom balege dok sam gledao neki demo waa-zoom tehnologije) i skaliranje rails-a, kao i odr. stvari koje se ticu arhitekture ruby-a a direktno su vezane za rails (npr. thread-ovi).
sa druge strane, ono sto je izuzetno pozitivno kod ruby-a i samog rails-a je da je jedan pismeniji (i hear advocacy train coming...) jezik izleteo u mainstream. licno nisam veliki fan rails-a i daleko mi se vise svidja ono sto npr. merb (merbivore.com) nudi, mislim da ga i zed pominje - ali ono sto je pozitivna strana celog, slazem se preteranog, hype-a oko rails-a je da je moguce ponuditi i dobiti posao radeci nad necim sto odr. broj ljudi smatra lepsom i zabavnijom platformom i sto je jos lepse potencijalo otvara vrata drugim "manjim" programskim jezicima i framework-ovima. |
![]() |
![]() |
"Hvala" caboom za poruku: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Srpski besplatni web servis za lične finansije | debito | Linkovi | 2 | 14. 12. 2009. 15:51 |
NBS Srednji kurs - XML | Gargoyle | e-Business | 2 | 29. 08. 2009. 03:43 |