Planiranje i usability Planiranje, legalnost, privatnost, arhitektura, principi |
|
Alati teme | Način prikaza |
31. 01. 2008. | #21 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
|
Assignment/item/issue/developer - whatever - Alert
|
31. 01. 2008. | #22 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Aj sada da budem malo ozbiljan, ja bih ovo nazvao "shake it" jer i služi da se malo "prodrma kavez" i probude odgovorni iz učmalosti. Eto ... a mene ako se sete za dan bezbednosti....
31. 01. 2008. | #23 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
da zaista, ovo je short message. Poke/Nudge bi bilo nesto sto samo kliknes, bez da moras da smisljas sta da otkucas, jer ima podrazumevani smisao.
31. 01. 2008. | #24 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Na kraju će biti "Send Reminder." Iako sam želeo da termin Reminder sačuvam za neki drugi feature posle cele diskusije, što na DPT, što među nama "Send Reminder" zvuči najlogičnije i najjednostavnije.
Polje je opciono, ali znam na šta misliš. Često ljudi hoće da pruže više informacija ili da jednostavno iznapušavaju zabušanta pa im eto prilika. Kratak tekst, no HTML, samo line breaks i automatska konverzija linkova. Hvala svima
31. 01. 2008. | #25 |
Siva eminencija
Grand Master
|
Ja bih to nazvao "Wake up!"
|
31. 01. 2008. | #26 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Ilija, ne moraš da nazoveš to "Reminder," ako si već našao gde bi ta reč bolje došla. Imaš dosta reči koje možeš da koristiš umesto te za ovaj tvoj slučaj: npr. "Notice" ili "Remark."
Notice: (noun) the condition of being warned or notified —usually used in the phrase on notice b: information intelligence 2 a: attention heed b: polite or favorable attention : civility 3: a written or printed announcement 4: a short critical account or review ... (verb) to discern; to perceive; to pay attention; to observe; to remark; to comment upon
31. 01. 2008. | #27 |
Boban Karišik
Expert
|
A mozda Ping (Send Ping) .. kao na IRC-u ?
01. 02. 2008. | #28 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
|
e, sad, ako vec nisam totalno izgubila ideju sta ovaj feature zapravo radi - dal' podseca na stari il' salje novi assignment, dal' drma, trese ili bode: moze "follow up" ako bi da sacuvas reminder za nesto drugo.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Imenovanje klasa??? večita dilema... | MaxMagnus | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 16. 09. 2008. 14:01 |
Imenovanje datoteka linkova | Pedja | PHP | 7 | 25. 08. 2006. 15:10 |