03. 04. 2008. | #51 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
E to je pravo pitanje... i ja ih imam a hteo bih da proverim...
03. 04. 2008. | #52 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
Kad smo kod toga, sad sam se setila jedne drugarice iz srednje skole koja je oftamolog pa cu da se raspitam malo kod nje i oko nje.
Ono sto znam je da je devojka sa sve bebom kao samohrana majka u roku zavrsila medicinu, specijalizaciju i sve sto treba, predana je poslu do besvesti i nazad, tako da pretpostavljam da je dobra - odnosno da zna znanje. |
03. 04. 2008. | #53 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Već vidim sledeće DPT okupljanje: DMOD - Developers meet Ophthalmologist Day
|
4 članova zahvaljuje Dušan Dželebdžić za poruku: |
03. 04. 2008. | #54 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
mozda bolje da ga organizujemo u klinickom centru
UZAS.....neko ko cita ovo sa strane pomislio bi da smo gomila bolesnika (sa sve straftastim pidzama) u poluraspadnutom stanju..bljak dosta bre vise |
03. 04. 2008. | #55 |
Siva eminencija
Grand Master
|
Samo vam fali Broj Jedan sa nekom pricom o Homeru
|
03. 04. 2008. | #56 |
expert
Master
|
Fale svi, ispada da na DPT sve same Jeremije
|
03. 04. 2008. | #57 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Ja sam ja Jeremija, prezivam se Krstic.... hahahahahaHaha Tozovac...
http://weevify.com Poslednja izmena od LiquidBrain : 03. 04. 2008. u 19:52. |
07. 04. 2008. | #58 |
In da house
Qualified
|
Bah... I ja imam taj "jeep disease" sto bi Godza rekao... Meni rece doktorica da to imaju cesto oni americki marinci sto sede po "hamvijima", studenti itd itd...
Jedno leto me je bolelo i stvarala se kvrzica, pio brufene i jedno jutro: nista vise nije bolelo... Sama je pukla i gnoj iscureo... Posle se punilo -> cedilo neko vreme (uz pomoc starih lekova npr: przeni luk i ulje ugrejes i prislonis i to izvuce sav gnoj itd itd).. Onda sam bio kod doce, ispirali sa nekim rastvorom, pio neke lekove... Od tada nije se vise javljala (ne doktorica, nego kvrzica)... Mada resio sam u medjuvremenu da se rekreiram (trcanje) tako da i to mozda pomaze... Ako se bude vracala, pod noz pa kako bude... Imam problema sa zubima... Ne znam da li je od buljenja u monitor ili od slatkisa... Garant neko zracenje i to... Slatkisa se ne odricem..! A da... I hyperhydrosis... Valjda se tako pise... Preterano znojenje nekih izlozenih delova tela (konkretno ruke, stopala)... Neki kazu da je na nervnoj bazi... Ko zna.. I gubitak pigmenta na kozi .. Sto je verovatno povezano.. Should I continue? Ufff... Al sam ispao sad bolestan... A bash sam zdrav... I debo! |
07. 04. 2008. | #59 |
majstor
Wrote a book
|
Ta "soferska" ili "sjedilacka" bolest se lako operishe Ja operisao negdje 2000e. Meni je to bilo skroz na kraju ledja a na pocetku dupeta (tamo gdje se rascvjetava) vjerovatno zavisi od polozaja kako ko sjedi.
Cika doca fino 'izvrtio' sve to i onda je pustio da samo zarasta jer ako se 'usije' onda je opet mogucnost da ne sraste dobro pa da se treba operisati nakon godinu dvije. Jedina zajebancija u toj prici je previjanje koje traje 2mjeseca, dok to ne zaraste kako treba. |
|
|