Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
17. 04. 2008. | #1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.04.2007
Hvala: 6
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Mnogo jak efekat
Videh na sajtu :
http://www.newmediaboutique.com/ efekat koji mi se dosta svideo. Zanima me kako odraditi ovako nesto. |
17. 04. 2008. | #2 |
Webeloper
Professional
|
Cist Flash, nista posebno. Pogresio si podforum, tj. tehnologiju
17. 04. 2008. | #3 |
član
Certified
|
Poz..
nisam programer..ali nesto sam skoro pretrazivala radi nekog sajta koji radim. Mene ovo podseca na klasicna flash slide pogledaj skript ovde http://www.dynamicdrive.com/dynamici...deshow_dev.htm ali svakako i ako nije to prosetaj tim sajtom odlican je i mozda ces doci do nekog drugog..treceg resenja.. |
18. 04. 2008. | #4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ovo je flash, mada bi ovo moglo da se uradi i u cistom javascriptu..
I molim te nemoj da stavljas ovakve stvari na svoj sajt, uzasno su iritirajuce za bilo koga ko pokusava da cita sta pise na sajtu...
19. 04. 2008. | #5 |
profesionalac
Qualified
1 "Hvala" u 1 poruci
|
I ja sam se isprva istripovao da je AJAX pa sam zato pitao
posle sam istu stvar uradio u flashu za par minuta |
19. 04. 2008. | #6 |
133t
Master
|
meni je prva stvar koju uradim na ovakvim sajtovima desni klik, da vidim da li je flash
inache, so rece ivanhoe, opusteno se moze uraditi sa JS+Canvas kombinacijom. |
19. 04. 2008. | #7 |
profesionalac
Qualified
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Verujem da moze :0 Zato sam i pitao kako to postici AJAX-om / JS.
U flashu uz par uputa nije neki problem. |
19. 04. 2008. | #8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
sto se animacije slike tice to je sa JS prosto, sve vece biblioteke imaju neke funkcije za pomeranje u raznim pravcima. Refleksiju mozes da odradis pomocu kanvasa, ima reflection.js biblioteka, ali mozes i naprosto da koristis dodatnu sliku za to..
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
MySQL Problem - proces koji koristi mnogo CPU | Zizi | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 0 | 30. 07. 2009. 15:16 |
Laptop - mnogo se greje, a kuler se muči | pitchweis | Hardware | 4 | 19. 02. 2008. 20:35 |
Fisheye efekat | kodi | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 14. 11. 2007. 03:43 |
Vrlo jednostovan JS efekat | mungos | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 2 | 11. 05. 2007. 15:35 |