|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
13. 05. 2008. | #1 |
Čurug medju stručnjacima
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 05.02.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Problem sa pregledom sajta u različitim Browserima
Pozdrav.
Znam da različiti browseri, različito i prikazuju sajtove što je i ok, ali ja sad imam baš ozbiljan problem. Naime, kada jedan sajt za koji ću vam dati link, otvorim u IE, stranice praktično budu presečene (naravno zbog šablona koji sam uzeo). Kada sam to isto otvarao u Mozili, nisam primetio da ima problema.. Molim vas pogledajte OVAJ LINK. Kada to pregledam u IE, stranica jednostavno bude presečena na pola, i slike koje se nalaze u galeriji, se ne vide... Koliko sam zaključio, problem mi pravi footer, i zaista bih voleo da mi neko da savet šta da radim??? Kada se footer skloni, taj problem se više ne pojavljuje, ali se narušava u mnogome lepota šablona i sajta naravno.. Dakle, molio bih drugare stručnjake da mi daju savet, šta da učinim, da se to "presecanje" stranica ne dešava, a da ipak zadržim taj footer.. Hvala.. |
13. 05. 2008. | #2 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
guglaj "guillotine bug"
|
13. 05. 2008. | #3 |
Čurug medju stručnjacima
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Nidžo, vidim da se razumeš u tematiku.
Zašto ne baciš pogled na source i kažeš- "Ubaci to i to u kod i rešena stvar". To je za tebe sitnica drug garant i par minuta posla.. Pozz.. |
13. 05. 2008. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Zato što tako nikada nećeš da naučiš
13. 05. 2008. | #5 |
xippster
Master
138 "Hvala" u 84 poruka
|
|
13. 05. 2008. | #6 |
Čurug medju stručnjacima
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Nixa, pitaj Brajana Trejsija i reći će ti da nisi u pravu.
Njegov je savet da uvek pitaš onog koji zna, da uvek učiš od najboljih, jer zašto nešto učiti ,ako ti neko to može u par rečenica objasniti? Logično zar ne? Ovde je po mom skromnom mišljenju potrebna samo mala korrekcija koda, i ništa više, ili da jednostavno sklonim taj footer i "mirna Bačka" |
13. 05. 2008. | #7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
da, tačno ... ti si nas pitao , dobio si odgovor .... a na tebi je da sedneš i da pregledaš kako se to tačno kreira
13. 05. 2008. | #8 | |
Čurug medju stručnjacima
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Ja se eto nadam da će neko biti još ljubazniji i reći mi: "Evo ti ovaj kod, i ubaci ga tu i tu i gotovo";-) Naravno, nakon što pregleda Source sajta |
|
13. 05. 2008. | #9 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
|
13. 05. 2008. | #10 |
xippster
Master
138 "Hvala" u 84 poruka
|
stvarno ne bih hteo da zvucim nadobudno ali kroz neke stvari moras sam da prodjes. stvari kao sto su box model bug, 3px float bug, easy clearing.... pa i ova giljotina predstavljaju osnove koje moras da savladas da bi isao dalje. fora je da shvatis sta se desava, zasto se to desava i da umes da se iskobeljas iz svega toga. postavljenjem pitanja na forumu si izbegao cvorugu jer ne lupas glavu sta je po sredi, a ja bolje objasnjenje od onog na positioniseverything linka ne umem da ti dam (taj sajt je inace bukvar. tonu stvari imas tamo). znaci procitaj clanak, pogledaj slicnosti sa svojim kodom i primeni resenje odande. ako opet zapnes negde slobodno pitaj
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Problem sa "include" fajla kreiranim pod različitim sistemima. | Miroslav | PHP | 1 | 14. 05. 2010. 13:28 |
RSS feed CSS u različitim browserima | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 05. 06. 2009. 20:55 |
Pozicioniranje na google za različite jezike | curug07 | Sva početnička pitanja | 14 | 02. 04. 2008. 02:17 |
Statiskika sajta? Veliki problem ! | glaspodrinja.com | e-Business | 10 | 08. 06. 2007. 00:53 |