|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mister, pa nije došla vlada i parlament u turističku posetu Beogradu nego neki običan čovek koji verovatno ne zna ni da li je Beograd u EU. Kada dođe političar onda ne može da se žali, ali kada dođe turista, od toga zavisi ne samo da li će on ponovo doći nego da li će svi koje on poznaje ikada doći ovako, pošto će sigurno da ispriča prijateljima kako se proveo.
A to kako ti komentarišeš sagovornika a ne ono što je napisao je dokaz da i tebi treba mali kurs iz civilizovane komunikacije. Ako ćemo iskreno ni ja nigde ne vidim vezu u ovome što ti pričaš, ali to je sigurno zato što sam nedovoljno inteligentan.
![]() |
#2 | |
expert
Master
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Sad ono, ako su lagali mene i ja lažem vas, ali mi takva reakcija nije nezamisliva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Webeloper
Professional
|
![]() Citat:
![]() Kada mi je dosao prijatelj iz Francuske i ja sam ga izveo u grad, pridruzile su nam se moje drugarice (sve vrh obucene i vrh izgleda) i jedna se je zainteresovala za francuza. Kad je ovaj primetio da mu se devojka otvoreno nabacuje pitao me je sto sam pozvao prostitutke i da bi njemu bilo OK i da smo samo izasli i popili nesto, bez njih ![]() UMRO SAM OD SMEHA BIO, A TEK ONA KADA SAM JOJ REKAO. Dupe mu je pomerala do kraja veceri ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Cisto kao zanimljivost, posto sam dosta boravio i u Zagrebu i Sarajevu - Beograd je pre bio zesce prljaviji (kazem "pre" jer nisam bio dugo). Ne zelim da ulazim u razloge zasto je to tako, niti mislim da je to bitno. Inace, ako zelite da uporedite neke gradove - samo odete na pijace i sve jasno. Nisam dugo bio, iskreno se nadam da je danas bolje - sto blues rece, potrebno je samo da se to zaista krene resavati i sprovoditi: zakonom, propisima, tj. kaznjavanjem i nema tu problema onda da se to uredi. Tako malo je, u biti, potrebno.
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 26. 05. 2008. u 16:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Od moje drugarice poznanik iz Italije dosao i krecuci se kroz centar grada (Ulica Modene aka Silikonska dolina) rekao u cudjenju: (citiram) "Jesu li ovo sve prostitutke?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
expert
Master
|
![]() Ajmo nesto on topic za promenu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" STELLANOVA za poruku: |
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Fale arbanasi, odnosno njihova emigracija kada već listaju turke (Švajcarci svake godine daju po 10 poena Albaniji i 12 poena Srbiji), kao i balkanska emigracija...
A moj komentar koji se vezuje na ono što sam hteo da kažem (Stellanova, naslov teme jeste evrovizija, ali kao što rekoh u prvom postu - nisam hteo da pričam o tome, to je bio samo šlagvort)... elem... zar nije simptomatično da je jedino srbin nacrtan sa puškom? (Ne znam ko je autor) Čak ni ruse koji su bili pola veka strah i trepet zapada ne crtaju kao agresivce.
![]() |
#9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pošto sam posle nekih postova očekivao da neko pokrene priču o patriotizmu, u kontekstu "kako možeš da pričaš tako o nama, ti nisi patriota", samo da kažem da me recimo baš briga kako je u Zagrebu, Sarajevu, New Yorku, Londonu... niti ću da potežem to pitanje kako mi je žao što ne rešavaju svoje probleme, ali baš zato što mi je jako stalo kako je Beogradu, Nišu, Novom Sadu... zato i osećam potrebu da kažem šta je ovde problem. To je veći patriotizam nego da ćutim ili da ubeđujem sebe i druge kako nije tako loše ili "i drugi su". Eto toliko.
![]()
![]() |
#10 | |
Webeloper
Professional
|
![]() Citat:
(nemojte samo da pocne sada NS - BG hejt)
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
IT Dan 2008 | vuknikolic | IT događaji | 6 | 08. 10. 2008. 15:43 |
E-trgovina 2008 - Palić 16-18.04.2008. | Dragan Varagić | IT događaji | 70 | 19. 05. 2008. 14:57 |