|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
31. 07. 2007. | #21 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Ako ste možda zainteresovani, u posedu sam domena zverke.com, na kome sam planirao da napravim nešto slično (oglasi, saveti itd), ali nažalost nemam vremena. Nije da je preterano bitno, ali domen je po mom mišljenju bolji od planetaljubimaca.com, pa biste uz redesign možda mogli da uradite i rebranding...
|
27. 05. 2008. | #22 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 11.08.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
zdravo zdravo,
necu da otvaram novu temu, pisem ovde www.planetaljubimaca.com sa novim dizajnom. Bacite pogled, kritikujte me da ispravim greske, pohvalite - podignite u nebese salu na stranu, kritike su dobrodosle caos |
27. 05. 2008. | #23 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
|
@zeljic
Sladak sajt! Jedino što sam zapazila razgledajući fotke je da kad jednom odabereš kategoriju ljubimaca, menu bar nestane pa ako hoćeš da predješ sa mačaka na pse moraš da se vraćaš na glavnu kategoriju Ljubimci. Kod samih fotki u galeriji Next and Previous buttons bi takodje bili dobrodošli. |
27. 05. 2008. | #24 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
[flame]tja, ko bi zeleo da prelazi sa pasa na macke, svasta [/flame]
Elem, simpatican je sajt, samo zaista kategorije bi trebalo a budu negde desno pri vrhu, to je jedna od bitnijih stvari. Takodje malo veci thumbnails, na ovima se nista ne vidi, narocito onim minijaturnim u desnom delu. I mozda malo opousteniji ton u textu, nekako mi mnogo ustogljeno zvuci. To je sajt o ljubimcima, a ne o berzi, treba da bude malo topliji i prijateljskiji copy..
27. 05. 2008. | #25 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
|
|
22. 09. 2008. | #26 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 11.08.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
ne mora to uvek da znaci, neki ljudi imaju i psa i macku ili cak vise njih ... naravno oni koji imaju mogucnost
|
|
|