Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
05. 06. 2008. | #2 |
Designer guy
Wrote a book
|
Lepo izgleda sajt, logo je fini, jedino mi ime smeta. Prvo podseca me isuvise na "Coda" - drugo nemam pojma sta bi "Noda" trebalo da predstavlja.
Inace jako mi je drago sto ste krenuli sa ovako necim i vrlo me interesuje kako ce to proci kod nas. Pogotovo sa mesecnom cenom od 39€ koja mislim da ce nasim ljudima biti previsoka (ali opet, mozda sam lupio glupost, nemam pojma ovo je na prvu loptu). |
05. 06. 2008. | #3 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Skroz "svecki", nema šta
Ispao sam iz domaće CMS scene, ali mislim da imate dva dosta velika izazova - edukovanje mušterija kojima će cela SaaS priča uglavnom biti nepoznata i guranje cene od 39e... Prvo bih rešio sa gomilom video materijala SA PRIČOM i gomilom tutorijala u fazonu: Kako da... Video je OK, ali bez audija deluje skroz šuplje. Što se druge stvari tiče, samo guraj, ali ja bih dodao još bar i godišnju licencu, da se ljudi ne smaraju svaki mesec. Jebeš proizvod koji se samo cenom takmiči... Doduše, srpsko je tržište posebna stvar - globalna pravila ovde ne važe... No dobro, jedva čekam da se vidimo za godinu, dve negde pa da uz pivo kažeš rezultate i podeliš par anegdotica
05. 06. 2008. | #4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
lep sajt, jedino sto bi mozda trebalo text prilagoditi ciljnoj grupi, a to su pretpostavljam kompjuterski neobrazovani ili poluobrazovani ljudi. Malo mi je previse sazet text i prozet tehnkalijama, a poenta se gubi... ja sam pokusao da zamislim moju mamu kojoj treba sajt i dosla je da vidi sta nudite, nista joj ne bi bilo jasno..
just my $0.02, ali ja bih negde na vrhu stavio velikim slovima jednu kratku recenicu koja opisuje u cemu je poenta usluge, nesto tipa: "Kreirajte sami svoj sajt" ili nesto slicno..
05. 06. 2008. | #5 | ||||
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Thx all |
||||
05. 06. 2008. | #6 |
majstor
Wrote a book
|
@boccio: slazem se sa Ilijom po pitanju godisnje licence. Do sad je bilo 'platis hosting i domen' NA GODINU a ne na mjesec tako da to ne bi bilo nista novo. Mislim da bi i privukao sa popustima na 12 mjeseci i slicno.
|
05. 06. 2008. | #7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Da moraš da napraviš FAQ u vidu najglupljih mogućih pitanja ... ovako imaš da dobiješ pakao podrške ... e da i obavezno napiši da ne radiš podešavanje mail klijenta ...
U suštini , neka neko ako je neko nekada radio tehničku podršku u nekom ISP-u kaže šta se tu sve pita ... Godišnji paket je a must, i moraš da napišeš šta dobijaju za tu cenu ... details details
05. 06. 2008. | #8 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Slažem se s Miškom, makar popust na 12 mjeseci. Vjerovatno ćeš među klijentima imati i firme koje npr. nemaju ni e-banking niti kreditnu karticu, već moraju ručno ispisivati naloge za prenos, smaračina totalna...
Takođe se slažem (jesam ga zaređao) i sa Ivanom, objašnjenje servisa bi trebalo još više poseljačiti i prilagoditi ciljnoj grupi. Možda da napraviš uporednu tabelu tipa "u lijevoj koloni sve što trebate uraditi za da bi napravili klasični vebsajt, u desnoj ono što je potrebno s Noda servisom", to će reći dosta više nego tekst koji je ljudima često zamorno čitati. Konačno, sajt jako lijepo izgleda i ideja je odlična, želim vam puno uspjeha!
06. 06. 2008. | #9 | |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
|
Citat:
Ocigledno mora to jos jasnije sve da se napise @nixa: o da Poslednja izmena od boccio : 06. 06. 2008. u 00:41. |
|
06. 06. 2008. | #10 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
@boccio ... ali onda ce da te pitaju jel mogu da ja menjam interfejs na svaka 6 meseca
mislim u celoj postavci mi nemamo kulturu da koristimo nesto tako kao sto koriste korisnici preko okeana ...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Borland Builder TreeView - selekcija noda DESNIM klikom | tokajac | Programiranje | 1 | 29. 09. 2007. 22:39 |