|
![]() |
#1 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 12
12 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
majstor
Wrote a book
|
![]() http://www.b92.net/eng/news/comments.php?nav_id=52426
komentar pod rednim brojem 7 - srpska sabrana djela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() deo ovoga su prevare, kao sto je primetio neko nize dole u komentarima. Pogledaj recimo fufarma.com, navodno defejsovana strana se nalazi ko zna gde unutar sajta, nema ociglednog linka sa sajta do nje, ceo sajt radi. Ko bi tako hakovao sajt?
![]() |
#4 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
ovo je bio upad na neki shared hosting. mahom su samo /awstats/ uspeli da izmene, jer je taj folder writeable za sve user-e i sve grupe. upali su dakle na jedan account, i sa njega rokali sve sto je writeable za sve user-e. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: Da li je moguće da B92 sajt nema link za povratak na vest / članak sa strane sa komentarima?
"Hvala" Ilija Studen za poruku: |
![]() |
#6 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() oni su ti usability genijalci svoje vrste
![]() hint: klikni na naslov |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Ja kliknem na naslov i on kao nešto učitava, pritom naslov nestane sa stranice, i sve se završi na tome ... :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Samo se vi zezajte, mene zove veceras prijatelj da me pita sta da radi, "izgleda da su mi ovi siptari uhakovali kompjuter".
![]() Osecao sam se prilicno glupo, ali nisam imao zivaca da mu objasnjavam, mislim da je danas dodao malo djubriva na svoju mrznju prema siptarima ![]() ![]() Ovo u prilog odgovornosti glupih novinara koji od svakakve gluposti prave senzaciju, sta ce jedan postar (prijatelj mi je postar, i nije nista ruzno o postarima, nego cisto onako... zarad price) da pomisli kada mu, cudom koincidencije, crkne kompjuter dok slusa na TV-u kako su siptari poveli "hakerski rat protiv srbije" i idu okolo i hakuju kompjutere. Ako nista drugo, trebali bi prvo da nauce terminologiju, kada pricaju o necemu, pa da stvari nazivaju pravim imenima.
![]() |
#9 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Stigao mi danas mail od United Jugoslavija Crew-a da su krenuli sa defacovanjem albanskih sajtova, uz navode da se hakovi mogu videti ovde http://www.zone-h.org/component/opti...slavia%20Crew/
A slike napada sa http://rapidshare.com/files/13880453..._pics.zip.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() joomle padaju kao kruske.
poslali mejl i meni, sa spiskom hakovanih sajtova, da objavim na Vesti.rs. i gledam spisak... i zaticem na spisku i sajt mog burazera, hostovan na mom serveru ![]() smejao sam se 5 min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neki novi klinci ... {hakeri} | Mr.Paja | Opušteno | 19 | 07. 08. 2006. 19:08 |