Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Qualified
|
![]() Aman, niko se nece buniti ako povecaju, naravno. Samo ne verujem dok ne vidim.
Pogledao sam ovaj tvoj link i ne vidim nesto ove nase sulude brzine ADSL-a medju standardima. ![]() Ipak, hvala.
Train yourself to let go of everything you are afraid to loose. BLOG? http://www.dejankurel.info/blog Poslednja izmena od dkurel : 06. 10. 2008. u 01:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 21
11 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Pa u tabeli su date maksimalne brzine protoka, a brzine koje ti imas su odredjene ugovorom naravno i podesene u centrali... ovo oko brzina sam siguran jer sam menjao nekoliko modema cak i uzimao sifru modema od drugara i brzina mi je uvek bila ista... cak prilikom lose otkucane cifre uvek mi je prijavljivao brzinu koju sam kupio (da tako kazem)... ali ovo vec ide malo u off...
Sve u svemu, telekom ce povecati brzinu na sta god oni misle da je potrebno da bi propustili neki hd signal i naudili "zloj" konkurenciji koja oce da im uzme fiksno-telefonske korisnike zeljne jeftinih telefonskih prikljucaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Brzina se limitira na ADSL portu koji koristiš, nema te šifre koju možeš da ukucaš da bi dobio veću... za manju već nije problem
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Adriatek aka Balkancash spam ponovo krece | jasmanac | Marketing i SEO | 35 | 13. 12. 2010. 15:54 |