13. 10. 2008. | #11 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Dakle imamo slicna iskustva... Ja to nisam radio godinama. U srednjoj dok sam bio na praksi nije mi smetalo ali sada...
Ja deblji, zivci tanji, narod "menščini" gluplji... |
13. 10. 2008. | #12 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Anegdota sa civilnog služenja vojnog roka u jednoj ustanovi, da ne otkrivam sad o kojoj ustanovi je reč, diskrecije radi.
Ona: "Štampač neće da štampa, dođi da pogledaš, izbacuje samo prazne listove" Ja: (došao, gledam, stvarno sve belo... pogledam u Word) Ovo je neki veći dokument, 50 strana? Ona: A? Ma nije samo jedno rešenje, jedna strana. Ja: Aha, imate 49 praznih strana pre toga, verovatno se neko naslonio na Enter. |
13. 10. 2008. | #13 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
|
|
13. 10. 2008. | #14 |
majstor
Wrote a book
|
Imas dole desno (uz video, pored zvucnika) mogucnost da ukljucis - i ja sam trazio.
Btw, nije to tako strasno, samo strpljenja i sve evidentirati. Dogovori se prepaid paket, extra sati - naravno da ne radis za eksere i sve sljaka. Oni dobiju to sto su platili, a ti to sto si uradio. Kad je neko glup i ne konta stvari ili nece da ih konta, njima vrijeme ide a samim tim i pare - taj jezik svi razumiju. Najbolje je da ako mozes dogovoris da imas jednu osobu u toj firmi koja te smije zvati tj koja je 'filter' izmedju tebe i zaposlenih. Preporucljivo je da je ta osoba malo 'vishe pismena' od ostalih zaposlenih pa da kad se desi glupost sa papirom i ugasenim monitorom da ne trose tvoje vrijeme. Kazem - samo cijenu na sate i uzivas. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Usporavanje računara (namerno) :D | bluesman | Opušteno | 26 | 28. 05. 2009. 01:03 |
Ugovor za (o) ažuriranje (održavanje) sajta | glaspodrinja.com | e-Business | 2 | 02. 10. 2008. 16:05 |