Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
24. 10. 2008. | #31 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Samo donekle bih se složio, nisam pratio o čemu se radi na sajtu, da li je "specijalizovan" ili je "general", ali opet ne može da škodi ako nije preterano pa se onda zasićenost glavnih keyworda smanji.
Meni je jako interesantno recimo ovo "typos targeting", znači imaš sajt koji se bavi "web development-om" a onda negde na strani staviš recimo: We also feature web developmnt, devlopment, web desing, progrming, ... znači pronađeš najčešće greške u kucanju ljudi koji pretražuju. Ako ne verujete, probajte na google "desing" ima sigurno par miliona rezultata.
24. 10. 2008. | #32 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Mislim da se bluesman zezao za KW priču. Ne deluje mi kao čovek koji bi inače stavio dva smajlija u dve rečenice da je ozbiljan Ali opet, možda ga godine menjaju
24. 10. 2008. | #33 |
Designer guy
Wrote a book
|
|
24. 10. 2008. | #34 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
^ job well done. Jos kada bi stavio neke statistike koliko ti ljudi dolazi po tom keywordu, pa da podvucemo crtu i napravimo od toga poJentu
@ilija: da, malo sam bio ironican, ... ali samo malo Rešio sam se napokon jedne velike dugogodišnje brige pa sam srećan (otud toliko smajlija ovih dana). Ono... "vadio si eksere? ... aaaaaa radostan si"
24. 10. 2008. | #35 |
Designer guy
Wrote a book
|
Mlad je blog post, ali postavicu kad prodje malo vremena jer bas i mene interesuje.
|
24. 10. 2008. | #36 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
|
Ovaj novi dizajn je mnogo pristojniji od onog prethodnog darkerskog
|
28. 10. 2008. | #37 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Samo da dodam da smo sredili tekstove
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Spas za virus (Autorun) na USB flesh drive | metaphysic | Opušteno | 13 | 16. 04. 2010. 00:09 |
SFTP Drive | kodi | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 23. 05. 2007. 23:36 |