27. 01. 2009. | #51 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
@webgazda Ja bih ti dobronamerno savetovao da ti prepustiš Bizingeru odnose sa javnošću u vašoj firmi, a da se ti posvetiš nekim drugim radnim zadacima.
|
27. 01. 2009. | #52 | |
Banned
Professional
Datum učlanjenja: 24.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
|
Citat:
i moj savet bi ti bio da se ne raspravljas vec da pokusas da izadjes potencionalnim klijentima u susret.. ova politika koju vodis nece ti nista doneti osim izgubljenih klijenata |
|
27. 01. 2009. | #53 |
Zepter Digital Media
Professional
Datum učlanjenja: 13.01.2009
Hvala: 10
6 "Hvala" u 5 poruka
|
27. 01. 2009. | #54 |
Banned
Professional
Datum učlanjenja: 24.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
|
^ mikki i Ivan_Nis
edit: cist kontraproduktivan efekat |
27. 01. 2009. | #55 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
|
Da li je ovde najveci problem sto je Bizinger suvlasnik u firmi?
I da se nadovezem da je on, izmedju ostalog, jedan od tih koji su "uspeli" sa i bez foruma a to sto je suvlasnik u firmi i dalje ne znaci da je aktivno ukljucen u celom poslovanja (pogotovo ne u sektoru ADS sistema) sto mu i ne dozvoljava da se umesa u nekoj prici. Isto definisano ugovorom
27. 01. 2009. | #56 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
Iskreno mnogo mi licis na "one jedne" kojima nisam mogao da objasnim da uslovi koriscenja koje prihvatis na sajtu imaju snagu ugovora i ti ne mozes da ih promenis tek tako i da nikoga ne obavestis o tome. Na ozbiljnim sajtovima obaveste te mailom da je došlo do promene i kada se uloguješ prvi sledeći put, odmah izađe strana na kojoj stoje izmene u Terms of service i da bi nastavio dalje moraš da potvrdiš da prihvataš izmene. Tako se to radi u ozbiljnom svetu, a ako planiraš da radiš kako god ti misliš da ti se može, štrpnućeš tu i tamo po nešto od ponekog sajta koji ima 100 poseta mesečno, ali to je šibicarenje - to nije posao. Ovo ti je moj prijateljski savet, a ti kako hoćeš, čudi me da Bizi ne reaguje bar da te posavetuje ponešto. Ili je to ona priča "bilo kakav marketing je dobar marketing"?
27. 01. 2009. | #57 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ja se iskreno nadam da je tako,... zbog njega samog a i mog mišljenja o njemu. Imam suviše dobro mišljenje o njemu da bih poverovao da je on definisao sve to.
27. 01. 2009. | #58 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
|
izivini, mozda se nisam dobro izrazio, nije im relevantan bilo koji forum, jedan forum nije celo trziste niti moze da bude, a ko tako smatra, moze samo da se nada
nemoj licno da me shvratis, da imam nesto licno protiv, ne bi sigurno koristili tvoje servise
Zepter Digital Media -- WebGazda -- ITBOX.RS - IT Magazin -- me@Twitter -- ZepterADS.rs Poslednja izmena od webgazda : 27. 01. 2009. u 22:15. |
27. 01. 2009. | #59 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Nemoj mene sada da mešaš, ja sam vam samo našao server, nemam veze sa vašim servisima Ništa lično, samo da se zna.
27. 01. 2009. | #60 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Ako odgovaraš meni, nije problem, naprotiv, ja sam ti i dao dobronameran savet da njemu prepustiš neke poslove u kojima se očigledno on mnogo bolje snalazi od tebe. Pročitaj lepo šta sam napisao.
Tvoj problem i jeste u tome što ne čitaš šta ko piše već po defaultu smatraš da te neko napada i odmah krećeš da se braniš i ujedaš i celu diskusiju odvedeš u bestragiju umesto da razložno objasniš šta su te ljudi pitali. Padaš u vatru bez potrebe, a to sebi ne treba da dozvoli ni "običan" korisnik a kamoli neko ko predstavlja firmu koja pretenduje da se bavi ozbiljnim poslom. Dakle, sve ovo krajnje dobronamerno i za tvoje dobro i dobro WebGazde. Poslednja izmena od mileusna : 27. 01. 2009. u 22:26. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li ste videli context.webgazda.com, nova kontekstualna mreža? | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 11 | 07. 07. 2010. 04:48 |
Koliko su sigurni vasi podaci u googlu? | lurker | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 5 | 21. 04. 2009. 21:22 |
Google AdSense: maliciozni klikovi? | Nemanja Avramović | Sva početnička pitanja | 9 | 30. 08. 2007. 07:35 |
Utisci sa eTrgovina 2007 | nixa | Opušteno | 9 | 29. 04. 2007. 12:49 |
Vasi utisci o dizajnu - OŠ "4. oktobar" Glogonj | oliver78 | Web site, dizajn i multimedia | 4 | 06. 09. 2005. 18:23 |