Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 02. 2009. | #11 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
|
Ja koristim x-cart na jednom sajtu, i kao admin sam prilicno zadovoljan jer sve funkcionise onako kako bi trebalo. Ono gde skripi je sto mu je template sistem (smarty ga vozi) jako lose koncipiran, onaj webmaster mode je ocaj zivi a multi-language podrska je bozemesacuvaj, pogotovo sto iz nekog razloga ne moze da se nadje ni jedan jedini language file na njihovom sajtu (cak se iz nekog razloga trguje istima na p2p osnovi).
Van toga, skroz je ok |
07. 02. 2009. | #12 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
|
Citat:
@boccio hvala na inputu, ucvrstio si mi odluku da prepustim template njima. @programeri ako vam se radi na aplikaciji, cross-platform shipping app zlata vredi. Ja koristim Interapptive (kupljen pre nekoliko godina, sad nude samo monthly subscription). |
|
08. 02. 2009. | #13 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
|
X-cart je super, problem je malo u upgrade na novije verzije. Templejt sistem je jednostavan za konfigurisanje, neki mu zameraju zato sto koristi tabele za dizajn, ali to moze da se prevazidje ako se uzme neki templejt baziran na html + css. Koristim x-cart vise od tri godine na desetinama sajtova i sve hvale za softver.
Sto se tice Magento, neka mi samo neko pastira deo koda koji ce da mi izvuce nekoliko proizvoda na homepage. Kad to ukapiram, pocecu da hvalim Magento. |
08. 02. 2009. | #14 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
|
Instalirala sam x-cart trial version i mogu reci da je boccio u pravu: webmaster mode je nocna mora! Za najmanju izmenu treba da provedes dva dana trazeci file.
php glavobolja me je naterala da jos jednom razmotrim Mivu koju znam inside-out a pri tom je vrlo admin friendly. Uradim upgrade na 5.5, dodam jos koji module (ima novih interesantnih) i dam nekom da mi ispegla dizajn. Nadam se da ne zamerate sto naglas razmisljam ali nemam kome da se zalim. Ukucani ne mogu vise da trpe moje konstantno vajkanje i povremeno lupanje glavom o ekran |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Jednostavan shopping cart za implementaciju | ljtruba | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 04. 03. 2010. 19:28 |
CMS + Shopping Cart + Forum | ppavlovic | Web aplikacije, web servisi i software | 1 | 17. 02. 2009. 16:16 |
Shopping cart za electronic goods | ppavlovic | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 29. 09. 2008. 10:50 |
Potreban shopping cart review | Lalaland | e-Business | 1 | 29. 02. 2008. 22:42 |
free css cart | Blood | Linkovi | 10 | 20. 03. 2006. 21:23 |