|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
11. 02. 2009. | #1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 20.05.2008
Hvala: 5
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Pojam DIV i SPAN generickog elementa...?
Zdravo svima.
Da li neko može da mi objasni pojam div i span generickog elementu u html-u, kao i pojam identifikatora ID i elementa za klasifikaciju Class? Čitao sam u knjizi ,,Learning web desing'' III izdanje, Jennifer Niederst Robbins o tim elementima ali nije mi bilo najasnije za šta konkretno koji služi. Puno bi mi značilo kada bi neko mogao da mi to objasni i da me uputi na neki primer. Nemam puno vremena (ispitni rok), pa nemem ovih dana vremena da pretražujem Internet. |
11. 02. 2009. | #2 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 21.09.2006
Hvala: 4
3 "Hvala" u 3 poruka
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zamena dom elementa | cvele | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 1 | 02. 12. 2009. 17:47 |
Value naknadno ubacenog DOM elementa u opener window | conica | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 17. 05. 2007. 15:34 |