|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
06. 11. 2008. | #1 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Clickatell ne voli MTEL 066 brojeve
Ne znam gdje da ubacim ovo pitanje i kontam da je ovde najbolje mjesto (jer je softver, web aplikacija i web servis )
U jednoj aplikaciji koristim Clickatell kao SMS gateway i napravio sam sistem za slanje SMS poruka ali ne stizu na 066 brojeve mtel-a (Mtel je bivsa Mobilna Srpske) Podrška Clickatella mi se ne javlja... Doduše ovaj početni broj je relativno skoro pušten u opticaj ali opet... |
06. 11. 2008. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
to je vise issue od telekoma
07. 11. 2008. | #3 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
I meni smrdi na njih posto clickatell skine kredit
Medjutim da ih nazovem i kazem kako ne stizu SMSovi oni bi pomislili kako ih opet neko zove da mu lociraju sina... |
07. 11. 2008. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
vole oni to , mada ako ti skinu kredit , onda je to problem clickatell-a
07. 11. 2008. | #5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.02.2006
Hvala: 2
4 "Hvala" u 4 poruka
|
Nazovi Clickatell
Ja sam imao sličan problem sa VIP brojevima.
Rešenje: -poslao sam im poruku -brzo mi javili da nabavim dve VIP kartice i da im javim broj -poslali su na te brojeve test poruke i trebao sam da im procitam koje su stigle i sta je pisalo -na osnovu toga su podesavali sistem -i.... Voila, sada slanje na VIP brojeve mnogo bolje funkcionise. Odlican servis! |
07. 11. 2008. | #6 |
profesionalac
Professional
|
@mangia, Koji poslednji status imaju poruke koje pošalješ ka 066 brojevima?
|
08. 11. 2008. | #7 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
"Delivered to gateway"
Ali isti status ima i pojedina poruka poslana na 065 koja je uredno primljena. Poruka za koju 100% znam da je primljena ima status "Received by recipient" |
10. 03. 2009. | #8 |
novi član
Datum učlanjenja: 10.03.2009
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Da li neko moze da mi odgovori zasto kad posaljem poruku sa clickatell-a ne stigne moj broj nego +4477.....
Unapred hvala |
11. 03. 2009. | #9 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Zato sto nisi kreirao SenderID ili radis sa testnim kreditima (onih 10-ak testnih kredita)
Cilj Clickatell-a je da zastiti svoj servis od moguce zloupotrebe. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
cifre u brojeve, za fakture i sl. obracune? | dootzky | PHP | 21 | 19. 01. 2012. 11:52 |
Clickatell | mangia | Web aplikacije, web servisi i software | 14 | 07. 04. 2011. 15:22 |
charAt() za brojeve u JS? | bodi dilber | Sva početnička pitanja | 6 | 29. 08. 2008. 13:42 |
Je l' voli neko F1? | crews_adder | Opušteno | 7 | 20. 10. 2006. 15:24 |