24. 04. 2009. | #1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.04.2009
Hvala: 4
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Internet konferencija iFRONT, Beograd, Jun 2009
Pozdrav svima!
Deo sam ekipe koja organizuje ovu konferenciju. www.ifront.rs iFront konferencija je posvećena razvoju poslovanja na internetu i ima za cilj da inspiriše, probudi, pokrene nove ideje i ukaže na velike mogućnosti najmoćnijeg medija danas – internet. Ovo je jedan od prvih događaja u Srbiji i na Balkanu koji se na sveobuhvatan način bavi poslovanjem baziranim na internetu. Do sada su svoje učešće potvrdili eksperti iz najvećih svetskih kompanija: David Rogers (PayPal, Senior Web Analytics Researcher), Bobby Chang (RapidShare), Simone Brunozzi (Amazon, AWS Evangelist), Vinay Bansal (CISCO, Senior Information Security Architect), Neil Budde (DayleMe, predsednik, bivši potpredsednik Yahoo!), kao i ministarka za telekomunikacije Jasna Matić. Neke od tema koje vam mogu biti interesantne (detaljan program možete pogledati na našem sajtu): Web u službi Vašeg biznisa - Zašto poslovanje bazirati na internetu? - Uspešne kompanije koje funkcionišu samo preko interneta. Profili. Primeri. Strategije komunikacija na Web-u - Na koji način je internet uneo revoluciju u edukaciju? Procena budućnosti interneta - Analiziranje održivosti i isplativosti poslovanja baziranog na internetu. - Procena potencijala ovog izuzetnog tržišta u bliskoj budućnosti S obzirom na to da iFront ima za cilj da motivise kreativce, voleli bismo da Vas i ostale clanove Vaseg tima vidimo na konferenciji. Kontakti koje mozete rameniti na ovom, po svemu prvom dodadjaju u Srbiji, su neprocenjivi, tako da se nadamo da cete doci, cuti nove stvari i, zajedno sa nama uticati na brzi i bolji razvoj interneta u nasoj zemlji. Mozete se detaljno informisati i registrovati na nasem sajtu, a za sva dodatna pitanja, budite slobodni da me kontaktirate. Citamo/pisemo se email: miroslav@front.rs web: www.front.rs design.brand.front |
24. 04. 2009. | #2 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 07.02.2006
Hvala: 32
44 "Hvala" u 20 poruka
|
Trebalo bi iskoristiti i kidnapovati lika iz PayPala
|
2 članova zahvaljuje kaizen za poruku: |
24. 04. 2009. | #3 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
I da ga UBEDIMO kako bi mogli konacno da rade i sa Srbijom?
To je bilo prvo sto sam ga pitao kada smo pricali o njegovom ucescu pre par meseci |
24. 04. 2009. | #4 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
|
24. 04. 2009. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ja sam video ovo pre neki dan, dinke mi je dao link, super je ideja i sve ali imam jednu zamerku: iskreno mislim da vam je cena prejaka. Ladno ste duplo skuplji nego neke velike svetske konferencije.
Ne znam kakav je plan (mozda ne zelite da dodje puno ljud), ali ako je dovoljno velika sala, bolje imati 500 ljudi koji ce da plate 100 eur nego 100 koji ce da plate 250.
24. 04. 2009. | #6 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ideja je da se napuni sala za 200 ljudi, nista preveliko sto se tice ljudstva.
Ne bih ovde o tome koliko su nam pojedini govornici trazili para za ucesce i da dobar deo njih dolece (na njihovo insistiranje) biznis klasom...ma nema veze Mala ispravka, ovo i jeste svetska (medjunarodna) konferencija, dolazi dosta ludi iz Hrvatske, Makedonije i Slovenije To sto se odrzava u zemlji Srbiji ne znaci da nije i svetska... Poslednja izmena od suburban : 24. 04. 2009. u 16:43. |
24. 04. 2009. | #7 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
|
A gde će tačno biti konferencija ?
|
"Hvala" Mr.Paja za poruku: |
24. 04. 2009. | #8 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Hotel Zira, Beograd, u konferencijskom delu.
Ako ovde ima neki novinar koji je zalutao, neka mi se javi za akreditovanje, press konferencija je 7. Maja. http://www.personalmag.rs/it/dogadaj...encije-ifront/ Poslednja izmena od suburban : 24. 04. 2009. u 17:20. |
24. 04. 2009. | #9 |
profesionalac
Professional
|
I šta je rekao?
|
24. 04. 2009. | #10 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Diplomatski je odgovorio da ce u BG doci sa informacijama ...
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
iFront 2010 | Vladimir Milisavljevic | IT događaji | 1 | 29. 04. 2010. 13:29 |
iFront Open Source | Vladimir Milisavljevic | IT događaji | 7 | 10. 12. 2009. 11:43 |
Konferencija o internet oglasavanju | Dragana Vukajlovic | Marketing i SEO | 4 | 14. 02. 2007. 23:18 |