04. 06. 2009. | #11 |
Slobodan Marković
Qualified
|
@pedjaa
Imaš nešto na: http://www.elitesecurity.org/t365729 Jedna svetla tačka u ovoj epizodi, po meni, je to što su direktor i drugi članovi UO ipak izašli u javnost, ponudili neke odgovore i uključili se u diskusiju. Svest o tome da zauzimanje stava o nekom pitanju povlači za sobom i određenu odgovornost prema javnosti, nije kvalitet koji se često viđa danas u Srbiji. Pozdrav, Sloba |
04. 06. 2009. | #12 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ja ovih dana očigledno imam neki ozbiljan problem da razumevam stvari. Znači ovo je ozbiljna i zvanična kampanja RNIDS? Nadam se Slobo da ti nemaš ništa sa tim?
Mislim da je svrsishodnije bilo da su se potrudili da se .rs poboljša rating na pretraživačima a ne da vlasnici sajtova mesecima pišu na sve strane i mole da se uključe u search rezultate. Da .rs domen ne bude najgori rezultat i da te na nazivaju "ludo hrabrim" kada pokušavaš da napraviš nešto na .rs domenu. A ako je već neko osetio potrebu da promoviše .rs domene, zar to ne trebaju da budu ovlašćeni registri. Zar RNIDS nema pametnije stvari da uradi? I asocijacije na redovan sex su krajnje kontra produktivne, kome je to upućeno? Ja sve mislim neka zajebancija, kad ono ... "ozbiljna kampanja". Sve kao neću da zvučim kao naš drug Peđa Šapurović, ali mislim da mu RNIDS samo daje za pravo kada kaže da su banda neznalica. I zamisli sada iole ozbiljnu firmu koja hoće da registruje .rs domen, i mora da klikne na "želim redovan sex".
04. 06. 2009. | #13 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
Tek sam posle gledajući Twitter prepiske ukapirao da je u pitanju kampanja RNIDS-a. |
|
04. 06. 2009. | #14 |
deda
Certified
Datum učlanjenja: 06.05.2008
Hvala: 3
18 "Hvala" u 15 poruka
|
izgleda da se samo ja lozim na neozbiljne reklame???
|
04. 06. 2009. | #15 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
|
Pametnije bi bilo da RNIDS porazmisli malo o cenama domena, gde za jedan .rs koji nema nikakav rejting mogu da se kupe 4-5 .com TLDa.
Pošto kakva je sada situacija, posle lošeg .yu domena, dobili smo loš .rs, koji se još i plaća $$$. Napredak=0, RNIDS=$$$. Poslednja izmena od Gargoyle : 04. 06. 2009. u 18:00. |
04. 06. 2009. | #16 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Cilj opravdava sredstvo? Zamislite samo reklamu za privatni vrtić - gola devojka sa velikim sisama ili opet neki nabildovani tip u tangama. Pa ciljna grupa su mame i tate, ne??!!
Iznervirao sam se jako |
04. 06. 2009. | #17 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa kad ti od toga pravis content Naravno da ti odgovara da ih je sto vise.
04. 06. 2009. | #18 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
"alo, el to RNIDS... zelim jedan redovan sex"
|
2 članova zahvaljuje Peca za poruku: |
04. 06. 2009. | #19 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
hehehe... a imaš i da biraš: 'oćeš "redovan sex" ili "realno stanje".
Šta bi onda bilo .org.rs ? ORGanizovan Redovan Sex ? Da ne govorimo o (P)edu.rs ? To je verovatno gay varijanta?
04. 06. 2009. | #20 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
a sta je tek IN.rs
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.RS - Redovan sex se nastavlja, ovaj put sa developerske strane | zira | Web aplikacije, web servisi i software | 35 | 13. 06. 2009. 01:23 |