05. 06. 2009. | #51 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ok, ne moramo odmah da optužujemo da je neko uzeo pare, možda su odradili za džabe? Tako mi i deluje ceo sajt.
05. 06. 2009. | #52 |
expert
Master
|
To je onda tek tragedija, znaci da nisu ni imali namere da to ozbiljno urade + su sjebali reputaciju (ako je uopste i ima) RNIDSa. Ono zamisli, uzmem da ti krecim kucu i okrecim je u roze sa zelenim tufnama a ti se tesis: "Ma nije mi naplatio"
|
05. 06. 2009. | #53 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pssst, to je bila ironija
05. 06. 2009. | #54 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 21
11 "Hvala" u 11 poruka
|
ni kod babe nema... to je prvatna agencija koja je angazovala resurse da bi ovo namestila, nije bitno koliko je ljudi angazovano i koliko je vremena utroseno, podji od sebe da moras da radis projekat za drzavu da li bi ga uradio dzabe. Bi ako bi to neko propratio odgovarajucom reklamom i pricao o tebi kao o dobrotvoru koje je eto resio da pomogne nesretni rnids. Ali posto se nigde ne spomninje da je za dz onda ga tako i tretiram. Isto moze da se smatra i za tender. Znaci lik je naplatio posao dobijen drugarskom linijom.
Do sad bi neko vec napomenuo da je radjeno za dz, od svih ovih ucesnika na forumima koji brane sajt i rnids. Ono sto mi smeta je to sto se npr na ES forumu gura prica o edukaciji korisnika, i kao to ce da podstakne babe i dede da surfuju po netu placaju racune preko neta. O tome nema ni reci na sajtu nego je sajt samo prezvakana varijanta onoga sto stoji na nic.rs. Umesto ovoga trebalo je da se uradi nesto konkretno po pitanju priblizavanja interneta osobama koje do sad nisu znale za cega ce im. Problem koji recimo ja vidim u mom gradu je famozna e-uprava i recimo banalno slanje izvoda iz maticne knjige rodjenih, koje bi po meni trebalo da smanji guzve na salterima, a usluga se naplacuje duplo vise. Zasto bi neko platio slanje brzom postom kad isti papir ce da stigne za jedana dan mozda vise ako se salje redovnom postom, koja kosta 10x puta manje. Ovo sto sam spomenuo je malo offtopic ali je indirektno vezano za edukaciju korisnika. Jednostavno da bi bilo vise korisnika, mora postojati i vise sadrzaja koji bi pratili, a ne da se na netu mogu naci samo kuvari i dnevne novine. Takodje i cene tih sadrzaja moraju biti nize. PS. STELLANOVA ako ces mi ofarbas kucu u roze za dz pristajem, samo nemoj da napises da zelim sex |
05. 06. 2009. | #55 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
A da, nekako sam zaboravio da napomenem. Svi komentarišu deo rečenice "facebook je samo za devojčice" kao uvredu za facebook, ja mislim da je ovo daleko veća uvreda za "devojčice". Ako pod tim podrazumevamo osobe ženskog pola i osobe koje bi volele da su ženskog pola u ovom kontekstu ima i elemenata krivičnog dela. To je tek malo bolje od "facebook je za *****e".
05. 06. 2009. | #56 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
|
Citat:
Inace, Blues, hvala ti sto si ovo spomenuo jer se mi zene ne istrcavamo lako sa zalbama posto obicno dobijemo da smo nadrndane feministkinje koje ionako niko nece da krese. Ne verujem da bi iko ovde tako reagovao ali, znate ono, koga su zmije ujedale .... anyway, u ime zenskog roda, thanks |
|
05. 06. 2009. | #57 | |
Pušelja Predrag
Professional
|
ICANN EXPECTED STANDARDS OF BEHAVIOR [pdf]
Citat:
|
|
05. 06. 2009. | #58 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Voleo bih da neko ko je iz RNIDS-a da dokumentaciju na uvid, vezano za izradu sajta zelim.rs.
Nije ok pricati da li je bilo ili nije bilo neke malverzacije, bar ne bez izvestaja koji bi trebalo RNIDS da podnosi redovno. Ukoliko je bilo malverzacija, onda lepo treba prijaviti iste nadleznim organima.
05. 06. 2009. | #59 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
A ko je, leba ti? One tetke iz frizerskih salona? Čije mišljenje ima veći značaj: blogowski ili neka Dara bubamara (ili neka slična..)?
05. 06. 2009. | #60 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Da imitiram Sheldon Coopera sada : "Sarcasm...?"
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.RS - Redovan sex se nastavlja, ovaj put sa developerske strane | zira | Web aplikacije, web servisi i software | 35 | 13. 06. 2009. 01:23 |