|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Jos na BBS-ovima nekih 90 se vrteo neki "hacker test" - DOS aplikacija, sa nekih 1000 pitanja...
Neka od njih su bila tipa: XY) Da li ste propustili izlazak sa devojkom zbog kodiranja? XY+1) Da li ste propustili vencanje zbog kodiranja? XY+2) Da li ste propustili sopstveno vencanje zbog kodiranja? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Svi su uglavnom već rekli sve, ono sa čim se ja lično ne bih složio je da je potpuno svejedno ako radiš sam od kuće i ako radiš u firmi. Iako si većinu svog radnog vremena fokusiran na posao, dosta znači kad imaš nekog s kim možeš da popričaš u svom radnom okruženju - prokomentarišete jučerašnju utakmicu, posetu automehaničaru, vest o svinjskom gripu, bilo šta. Meni lično znači, čak sam neretko bio u situaciji da trpim gori posao zarad dobre atmosfere u kancelariji.
Naravno, u pitanju je em vrlo subjektivna stvar, em nešto što apsolutno nije vezano za prirodu posla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Meni se čini da ti malo generalizuješ stvari. Ima nas raznih i što je za nekog kvalitetno vreme, za drugog je potraćeno. Npr. kad bih morao da sedim svako veče u kafani u duvanskom dimu i slušam narodnjake mislim da bih završio u ludnici ali sam savršeno svestan da ima puno ljudi kojima je takav scenario raj na zemlji.
Tako imaš ljude koji jako vole da su stalno u kontaktu sa ljudima, a imaš i takve kolji su stidljivi i povučeni, pa čak i mizantrope koji priželjkuju da što više ljudi pomre da bi se malo smanjila gužva na zemlji. Ako si među prvima, idi recimo u doktore, profesore, advokate..., ako si među drugima verovatno će ti više ležati neko inženjersko zanimanje. A ako si među trećima, učlani se u Greenpeace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Tjalac, receno za respek!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 15.01.2009
Hvala: 2
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Ja sam mislio da su i računari i Internet deo realnog sveta
![]() Citat:
Radno vreme se može definisati. Uvek ti možeš sebi reći "e radim od 9 do 5 i u 5 ću da se zaglavim na vratima". Oni koji rade više će definitivno zaraditi više para, ali to je valjda u svemu tako. Čak šta više, rekao bih da u pružanju IT usluga (prodaja je šta god prodavao druga priča) imaš veće šanse da živiš kao gospodin nego u većini delatnosti ![]() Poslednja izmena od ivanbj : 09. 07. 2009. u 13:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() zasto mi napadate GP ;( ;(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ zato što si ti zalutao u IT
![]()
![]() |
#9 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Ne, on je zalutao generalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() ja makar ne propustam realni svet
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najgori SQL query na svetu | bluesman | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 83 | 20. 12. 2011. 01:17 |
SaaS u Srbiji, ex-YU i svetu | Dejan Bizinger | e-Business | 6 | 12. 09. 2010. 15:10 |