Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
17. 07. 2009. | #1 |
Zepter Digital Media
Professional
Datum učlanjenja: 13.01.2009
Hvala: 10
6 "Hvala" u 5 poruka
|
putShare.com
Pustena je Beta verzija novog WebGazda doo projekta
www.putshare.com - data sharing service Registrujte se, ukucajte coupon code "coupon30" i bice Vam odobreno 30 dana test nalog Ocekujemo komentare... Hvala
18. 07. 2009. | #2 |
troll mode
Wrote a book
|
dont get me wrong ali zaista ne vidim poentu poslednjih par servisa, malo da prosvrljas po netu i shvatices da se retko ko 'leba najeo od video i data sharing servisa pa cak i pored toga je ogromna konkurencija.
Daj malo masti na volju i fokusiraj se na tu jednu stvar, mlad si makar masta ne bi trebala da ti je problem... |
19. 07. 2009. | #3 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
|
Eh Nebojsa, imas tu logiku - napraviti jednu veliku stvar koja (ulovno) pravi velike pare.
Ali opet i logiku - napravis jedan sajt koji pravi recimo $100 mesecno pa napravis jos 10 takvih i opet imas pristojan income |
19. 07. 2009. | #4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
samo sto za ovaj sajt treba imati server koji kosta bar 300$ mesecno, a 300$ da zaradi - iskreno - mislim da ce tesko uspeti...
[voleo bih da gresim, i da me webgazda demantuje za mesec dana] |
19. 07. 2009. | #5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
A i treba da se tuče sa brdo već postojećih ...
19. 07. 2009. | #6 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
|
Pre nekog vremena 1+godina pogodak je pokrenuo svoj dodaj.rs servis za delenje fajlova. Svojevremeno su slali svim forumima pluginove sa upustvom kako da integrisu njihov servis. Iako su to radili ne deluju mi kao uspesni servis, tako da mislim da ce isto biti i sa ovim.
|
20. 07. 2009. | #7 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Pored toga je i "security" deo malo busan ... primetio sam XSS i jedan potencijalno opasan CSRF ...
20. 07. 2009. | #8 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
|
Hvala na prvim komentarima.
@Peca - treba vise od jednog servera i na vise lokacija...da ne sirim pricu dalje... @nixa - treba da se "tuce" sa brdo postojecih ali poznato je da ovakvi servisi imaju oko 15-20% svetske - dnevne posete a to su milioni korisnika - 200.000 da svaki dan koristi neki servis, malo li je? - od tih neka uplati 1/3 premium nalog, svakog meseca, i jos 1/9 da uplati SMS-om samo download - sta mislis? @razno - dodaj.rs je identican servis ali nije isti. Pored odredjenih ogranicenja u extenzijama, manjeg prostora...ima jos brdo stvari koje su kod nas potpuno drugacije. Pored toga, najbitnija stvar, taj servis radi samo u Srbiji, nisam probao, ali mogu da se kladim da neko van Srbije ne moze da dowlnoaduje sa tog servisa, a nase trziste je ceo svet i ne postoje nikakva ogranicenja u smislu extenzija. Taj servis je koliko sam ja razumeo predvidjen vise za forume da bi se cuvali mali fajlovi i slike sto kod nas nije slucaj. Kod nas neces moci na sajtu direkno nista da pregledas sto na dodaj.rs mozes. -Izvinjavam se konkurenciji sto direktno uporedjujem. Po prvim statistikama najvise se ovih dana servis koristio u Mexiku i Indiji. Videcemo kako ce se stvari dalje razvijati.
Zepter Digital Media -- WebGazda -- ITBOX.RS - IT Magazin -- me@Twitter -- ZepterADS.rs Poslednja izmena od webgazda : 20. 07. 2009. u 18:40. |
20. 07. 2009. | #9 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Mogu da ti samo kažem srećno sa svime, ali tvoje prognoze su jako optimistične
20. 07. 2009. | #10 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
|