20. 07. 2009. | #21 | |
Zepter Digital Media
Professional
Datum učlanjenja: 13.01.2009
Hvala: 10
6 "Hvala" u 5 poruka
|
Citat:
a rapidshare koristis zato sto postoji brdo stvari koje te zanimaju, da nije bilo toga, koristio bi bilo koji drugi ima brdo ljudi koji su zainteresovani da "zamene" rapidshare ili megaupload - nismo jos dozvolili veci upload dok ne testiramo detaljno rad servera pogotovu data dela - dobrodosli su manji fajlovi sa puno downloada sto i imamo trenutno - za par dana ce biti drugacije servis je zvanicno pusten pre par dana a vec imamo download na svakih par sekundi...
20. 07. 2009. | #22 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Citat:
20. 07. 2009. | #23 |
Webeloper
Professional
|
hahaahahahh ajde sad svi priznajte da se plasite kad objavite ovde neki novi proizvod ili servis jer ce vam ivan odma vrsljati po serveru
20. 07. 2009. | #24 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
|
Slazem se sa Pecom, nema sile da platim bilo sta drugo osim rapidshare naloga.
U svakom slucaju puno srece. p.s. dobronamerni savet Ne bi bilo lose da angazujes nekog za sigurnost (Ivan ili neko drugi), jer ce sigurno i "obicni" korisnici traziti propuste. |
20. 07. 2009. | #25 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
|
Pa dobro, mora covek da ima klijente... nista protiv...
21. 07. 2009. | #26 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
@webgazda
Ja ovde dobronamerno (i besplatno) dajem savete. Veoma lako mozes doci do propusta ako dobro procitas sta sam napisao i to isto uporedis sa logovima na serveru ... Ovo vazi i za sve ostale projekte koje sam komentarisao na forumu. Dakle, ne "jurim" klijente vec svima skrecem paznju na bitne stvari ... isto kao dizajner na flash aplikacije koje ubijaju CPU npr. U svakom slucaju servis koji pruzas mora biti ~100% siguran. Naravno, ako vam treba usluga na polju sigurnosti, znate koga mozete da kontaktirate
21. 07. 2009. | #27 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
|
Dobro dobro de, mozes da nakacis "BETA" i guraj tako par godina kao recimo gMail
|
21. 07. 2009. | #28 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
|
Pa vidim da se niko ne buni, svi koriste i ako je Beta
Zepter Digital Media -- WebGazda -- ITBOX.RS - IT Magazin -- me@Twitter -- ZepterADS.rs Poslednja izmena od webgazda : 21. 07. 2009. u 00:29. |
21. 07. 2009. | #29 | |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Citat:
Prijavi propust osobi zaduzenoj za projekat, sacekaj da isprave propust, pa tek onda objavi. Takve stvari su kriticne za poslovanje, a svojim pristupom kao da namerno zelish da te firme propadnu. Sem toga imaju puno pravo da te prijave nadleznim organima. Shvati ovo kao savet, a ne kao prozivku
21. 07. 2009. | #30 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.05.2007
Hvala: 35
3 "Hvala" u 3 poruka
|
Citat:
No offence, but it's true!
|