Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
13. 02. 2006. | #1 |
In da house
Qualified
|
Codelobster
Jel ga neko probao? Meni deluje jako fino... Ima skoro sve sto je potrebno... Autocomplete funkciju za php, html, javascript, css itd. Fino uradjeno oznacavanje, bez suvisnih detalja... Svidja mi se Cini se da je vreme za migraciju Zend (seen earlier from Ilija ) ----> Codelobster
|
13. 02. 2006. | #2 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Sad sam ga malo pogledao - ne cini se lose. Tu je sve sto bi meni moglo da zatreba. Osim cinjenice da da koristim (g)VIM poslednjih godinu dana, pa bi prelazak na neki drugi editor mogao da prouzrokuje moguci pad produktivnosti, nista me ne sprecava da ga koristim kao default editor
[edit]Jedna mana - nema linux verzije...[/edit]
"It’s important to have goals when you pet. Otherwise you’re just rubbing another mammal for no reason." - Scott Adams Poslednja izmena od zextra : 13. 02. 2006. u 13:18. |
13. 02. 2006. | #3 |
Designer guy
Wrote a book
|
i ne radi sa UTF lepo, fino je što ima code proposal, ali nije baš koristan u ovom slučaju. I'm sticking to jEdit...
|
13. 02. 2006. | #4 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Koliko vidim malo napredniji editor sa par interesantnih "feature"-a, ali daleko od Zend Studia (nista debugger, class browser i sl.).
|
14. 02. 2006. | #5 |
In da house
Qualified
|
Samo sam ga malo pogledao danas na faksu... Evo stigao kuci, taman da ga pogledam jos malo, kad ono gle cuda! Ostade mi cd kod devojke, a od kuce dial-up smrk smrk
Ma skinucu ga anyway... Poslednja izmena od Vokic : 14. 02. 2006. u 00:25. |
14. 02. 2006. | #6 |
In da house
Qualified
|
Skinuh, pogledah i ostadoh pri Zend-u... Cini mi se da je Zend jos uvek za koju klasu ispred... Codelobster stays like default editor for Javascript
|
14. 02. 2006. | #7 |
Boban Karišik
Expert
|
a sta mislite o ultraedit-u?
|
|
|