Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
10. 09. 2009. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 07.07.2009
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
problem -title-
Skinuo sam template i ubacio ga na svoj blog,kada sam ga usnimavao isao sam na HTML i tako ga skinuo a druga opcija je bila mozzila firefox.....Sad mi u titlu kada otvorim svoj blog u title u mozili stoji ovako
Blogger:Belgrade city-?????????????? (Mozilla Firefox) A trebalo bi ovako da sam skino template sa opcijom Mozilla Firefox Blogger:Belgrade city-Mozilin fajerfox (Mozilla Firefox) Posto sam ja vec dosta uradio na blogu sa adsensom,imam pitanje.Jel smeta ovo nesto i jel moze imati uticaja na optimizaciju ili nesto drugo,koji mogu problem da imam jer planiram raditi SEO a dosta bi posla imao kada bi skinuo template sa mozila opcijom pa menja sve linkove itd.... hvala unapred |
10. 09. 2009. | #2 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
|
Malo si konfuzno napisao pa ne znam da li sam lepo razumeo.
Sto se tice ??????? postoji bug u samom FF. Ako pogledas malo bolje primetices u tabu gde se prikazuje naslov da je lepo napisano, a ako pogledas title prozor videces ????(ovako je kod mene i nije vezano za sajt,najcesce brljavi sa cirilicom). Obicno se desi kada ne gasim firefox duze vremena. Odgovor na tvoje pitanje ne bi trebalo biti problema. |
11. 09. 2009. | #3 |
novi član
Datum učlanjenja: 07.07.2009
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Bice da mi se umorila mozzila,bio mi komp ukljucen 3 dana;-)Odjednom je proradila kako treba.....a ja mislio sad treba sve iz pocetka.....
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dinamički Title stranice | marijano | PHP | 3 | 01. 04. 2009. 21:56 |
Double float problem - resen, ali ima dodatni problem :0 | ljtruba | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 34 | 23. 08. 2008. 03:28 |
title tag - staviti ime sajta ispred ili iza naslova stranice? | Peca | Marketing i SEO | 14 | 19. 08. 2008. 13:18 |
Page title i datum | Marko88 | PHP | 28 | 07. 03. 2007. 14:42 |