Istine i zablude Sve što ste ikada želeli da znate o ... a niste smeli da pitate, ili niste imali koga da pitate ili vas je neki "znalac" opasno slagao :) |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Ili posalju jedno 200 mailova da domen istice i da se mora produziti... A onda ljudi to iskuliraju i kasnije kao oteli mi domen...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vladimir Aleksić
Certified
Datum učlanjenja: 10.07.2006
Hvala: 0
13 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Vlado, šta ti se tačno desilo kod WildWesta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Qualified
|
![]() Domen nisam kupio sebi, već za druga koji nije imao karticu i druga sredstva plaćanja...Ja svojih 30 domena držim uglavnom kod Godady, Dynadot i neke kod CRI.
Naime, 6 avgust 2008 kupim čoveku domen na name.com, platim, bio njegov nalog, email...čovek ga nije koristio tri meseca.Jedan dan mi se žali da ne može da se loguje..pogledam who.is i vidim podatke ovih "Indijanaca" i taj mejl "confiscated". Domen je bio "org" i nimalo značajan da bi se krao. Ne vidim razlog zašto bi ga otimali, ni meni nije jasno ni dan danas. Bezvredan je na engleskom govornom područuju. Sada ja registrujem domen "tihadunavskanoc.org", koji nije razvijen, nema sadržaj i on se nađe kod drugog preko noći i još konfiskovan. Nema nikakve logike. I posle svega kod tih Indijanaca ne bih pazario ništa. Molim lepo Šta oni ima da konfiskuju i ko su oni? Ispostava Kominterne? Poslednja izmena od AG.RS : 23. 11. 2009. u 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ISP i DNS problemi, dokle vishe.. | ivanhoe | Domain Name Service (DNS) | 6 | 11. 01. 2012. 18:19 |
B92 Blog - Dokle 'vako ? | Mr.Paja | Opušteno | 19 | 03. 04. 2007. 10:47 |
Radno vrijeme: dokle više? | mungos | Opušteno | 27 | 14. 12. 2006. 10:13 |
Dokle? | Ilija Studen | Opušteno | 32 | 15. 06. 2006. 11:44 |
Dokle, bre, dokle? :) | Milos Vukotic | Web design, Layout, User Interface | 19 | 02. 03. 2006. 01:13 |