|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
16. 10. 2009. | #1 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Joomla komponente na jednom mestu ?
Potrebna mi je neka lista svih Joomla komponenti tj default fizicka imena kada se raspakuju u components/ folderu.
Npr: com_banners com_contact ... Da li postoji tako nesto ? Usput bi zamolio sve koji koriste Joomlu da napisu imena svojih komponenti. Hvala, Ivan
16. 10. 2009. | #2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Mozda da probas s nekom varijacijom Google pretrage tipa "allinurl:option=com_"
18. 10. 2009. | #3 |
Branko Pajić
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 03.11.2007
Hvala: 3
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Preuzmeš jednostavno joomlu s oficijalnog sajta, raspakuješ i vidiš.
root/components |
18. 10. 2009. | #4 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
@Milos Vukotic
Ja bih neko brze resenje @B@NE Zelim listu fizickih imena "svih" komponenti a ne samo u default instalaciji.
19. 10. 2009. | #5 |
član
Certified
|
Npr.
com_attachments com_banners com_contact com_content com_jce com_mailto com_media com_newsfeeds com_phocagallery com_poll com_search com_user com_weblinks com_wrapper com_xmap
21. 10. 2009. | #6 |
majstor
Wrote a book
|
Nisam siguran da kontam sta tacno zelis. Lista komponenti na jednoj instalaciji joomle se moze dobiti sa
Kôd:
select name, `option` from jos_components; |
21. 10. 2009. | #7 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
@misk0
Treba mi ime direktorijuma komponente na serveru. P.S. Do sada sam napravio listu sa ~120 komponenti
23. 10. 2009. | #8 |
majstor
Wrote a book
|
Da si izvrsio taj query dobio bi u koloni 'option' ime foldera na serveru gdje je smjestena ta komponenta.
Naravno za admin part - admininistrator/components/component_name, za user par - /components/component_name Na extensions.joomla.org imas veliku listu joomla komponenti, ali mislim da listu SVIH mogucih neces nikad napraviti jer to nije ograniceno niti centralizovano. |
23. 10. 2009. | #9 | ||
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Citat:
Citat:
25. 10. 2009. | #10 |
majstor
Wrote a book
|
Joomla komponente pishe ko god hoce i daje im nazive kako god hoce. Ne postoje pravila niti registracija istih tako da lista koju ti trazis ne postoji.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google Dasboard - privatnost na jednom mestu | 3banchi | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 05. 11. 2009. 19:52 |
Sigurnost i zastita informacija, na jednom mestu | Ivan | Opušteno | 13 | 05. 07. 2008. 21:54 |