|
|||||||
| RSS RSS feeds |
|
|
Alati teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
Invented the damn thing
|
BizBuzz ponovo. Prošle godine se?anja su bila previše jaka, ove godine ipak nisam dozvolio sebi da mi duhovi prošlosti pokvare zabavu i uskrate zadovoljstvo da ponovo vidim neke drage ljude.
BizBuzz je verovatno jedina konferencija koja ima kafanski vodi?, a ja sam se ju?e spremao da budem verni izvešta? sa tog segmenta konferencije. Obzirom da sam odluku o putu za Niš doneo prakti?no u poslednjem trenutku, “conference pass” nisam ni imao tako da je sve bilo podre?eno druženju (da ne upotrebljavam neke buzz re?i tipa networking i sl.). Iako nisam video ni jedno jedino predavanje, u razgovoru sa sagovornicima stekao sam utisak da je ovo prva konferencija u Srbiji u kojoj su predava?i bili bolji od organizatora. Kažu da je Gaga ?ermanovi? bila sjajna kao i Eniac, za Bizija kažu da je održao kontroverno predavanje a ostali … ne tako snažni utisci da bi se o njima preterano pri?alo (da ne kažem twitovalo). :) S druge strane Hotel u kome je bio bizbuzz delovao je poprili?no “trashy”, u slu?aju da do?ekate da vas usluže kafa je bila o?ajna, wifi je ve?im delom bio potpuno mrtav a u momentima kada bi oživeo vukao se kao crv … a izbor kafane 12km od Niša za ve?eru … bez komentara. Da spomenem i to da devprotalk.com forum na kome sam ponosni mod nije ni spomenut na sajtu bizbuzz-a uprkos velikoj podršci ?lanova foruma. Naravno, moj prvi cilj dolaska bio je da provedem još koji sat sa mojim omiljenim blogerima i twiter ovisnicima i u tom smislu moj dolazak u Niš bio je pun pogodak! Moje slike na FB-u Ostali Blogeri o BizBuzz-u Kategorija: Uncategorized Nastavak... |
|
|
| Alati teme | |
| Način prikaza | |
|
|
|||||
Slične teme
|
||||
| Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
| bizBuzz 2009: Niš 28 - 30. oktobar 2009 | Aleksandar.Ilic | IT događaji | 86 | 05. 11. 2009. 14:37 |
| E-trgovina 2009 - Palić 22.-24.04.2009.g. | Dragan Varagić | IT događaji | 34 | 02. 05. 2009. 20:06 |
| ITSeminar BizBuzz 2008 | Aleksandar.Ilic | IT događaji | 93 | 04. 11. 2008. 15:00 |
| 14-okt: Press konferencija biZbuZZ IT 2008. | smarkovic | RSS | 0 | 13. 10. 2008. 03:22 |
| BizBuzz - vidimo se u Nišu | mileusna | RSS | 0 | 13. 10. 2008. 03:22 |