Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
17. 11. 2009. | #21 |
expert
Grand Master
|
vrlo moguce - i ovde je bilo prvo tako, ali su kroz 10-tak meseci pustili i primanje novca
|
17. 11. 2009. | #22 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
u BiH radi paypal ali samo za slanje novca. Ja sam ih nekoliko puta pitao oko primanja ali su rekli da im prepreku pravi zakonodavstvo BiH...
Valjda ce i to uskoro biti pusteno... Pas mater... |
17. 11. 2009. | #23 |
Wanna-Be Entrepreneur
Certified
|
Ako je tako onda je to dobro za mene. Znaci da cu moci da poslujem i dalje i da krenem sto ozbiljnije sa ovim poslom.
Posto tranzakcija sa PayPal-a na bankovni racun u Srbiji je prosao bez problema sada cu da vidim kako ide sa kupovinom sa eBay-a i Amazon-a pa cu da vam javim. Bicete obavesteni. |
18. 11. 2009. | #24 |
član
Certified
|
Meni je covek trazio 1000 din ako bih preko njegovog paypal-a kupovao skriptu koja vredi 10 $,sto je ok s obzirom da nemam paypal
A onda je prosao moneybookers.com |
18. 11. 2009. | #25 |
Wanna-Be Entrepreneur
Certified
|
Nije lose. Kod mene bi prosao sa 800din.
Posto nije bila velika suma u pitanju nije tako strasno. Problem je kada su vece sume u pitanju. Ipak je kod njega bila velika provizija. |
18. 11. 2009. | #26 |
Vaš internet susjed
Certified
|
Ista stvar je i u Hrvatskoj već par godina se može plaćati ali primati ne.
Suradnik ima registriran ne verificiran PayPal raćun u Sloveniji s tim da je ostavio sve iste podatke kao i iz Hrv samo je uzeo državu Slo. Ali ne bi to preporučio jer mogu zamrznuti sredstva, pa je nakon uplate dobro ih odmah dalje prebaciti ili potrošiti. 2co prima uplate s PayPala, pa je moguće tamo odmah prebaciti sebi i na 2co zatražiti isplatu. Nisam provjeravao ima li i moneybookers istu opciju. Sve u svemu uopće ne ne nadzire kada bi mogao doći PayPal za primanje uplata, možda i nešto krene nakon uvođenja poreznog broja i deviznog-žiro računa. Ali ako mislite čekati PayPal definitivno tražite druge opcije jer neće to u skoro vrijeme.
18. 11. 2009. | #27 | ||
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
Citat:
18. 11. 2009. | #28 |
Wanna-Be Entrepreneur
Certified
|
@susjed: Ako si meni odgovorio...Ja nemam sta da cekam, ja imam verifikovan PayPal nalog . Studiram u Temisvaru (Rumunija) gde ide veoma lepo PayPal, i slanje i primanje.
Sledi pitanje za sve vas: Da li vredi otvarati firmu za ovako nesto? Tj. Da budem neki "intermediate" ili ti posrednik za PayPal. Da li ce onda ljudi radije ici preko mene, nego da se petljaju sa kojekakvim NEverifikovanim nalozima i na kraju da ostanu bez para? Mogao bih da postanem i distributer za Rapidshare, sada sam se setio... |
18. 11. 2009. | #29 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Pravo da ti kažem ne znam da li ti se isplati.
Ja sad imam zarađenih 400-500 USD koje ne znam kako da prebacim jer mi svi traze isključivo PayPal. Imam nekih stvari na Amazonu u Whishlist-u i ako mi odbiju to ili ovaj novi USA bank account preko Payoneer-a, javicu ti se da mi to nekako isprebacuješ |
18. 11. 2009. | #30 |
Wanna-Be Entrepreneur
Certified
|
Ok. Nema nikakvih problema.
Cim budes imao vremena javi mi se na adrian.ardeljan@gmail.com i sredicemo mi nekako. Dogovorimo se, posaljes mi tvoj tekuci racun, i pare ce stici bez problema. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
formspring.me alternativa | mungos | Sva početnička pitanja | 0 | 25. 04. 2010. 03:35 |
Ratuus - PostfixAdmin alternativa | caiser | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 16. 01. 2010. 23:25 |
Alternativa mail serveru | chux | Komunikacije | 15 | 19. 08. 2007. 13:15 |
Alternativa za Smarty | oliver78 | PHP | 10 | 21. 01. 2006. 18:07 |
Alternativa za phpadsnew | cvele | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 30. 09. 2005. 10:46 |