|
IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Banned
Qualified
|
![]() U Srbiji će nešto da krene kada se Telekom proda, i kada se RATEL-u smrkne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Off Topic: Zasto imam utisak da je ovaj forum u poslednje vreme zahvaljujuci nekim novim clanovima postao trac i rekla/kazala rubrika?! Koliko vidim, sve manje ima kvalitetnih diskusija a sve vise trac rubrika.. damn.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Qualified
|
![]() Nije trač već sušta istina. MTID štiti Telekom i Srbija zato nema bar 5 operatera fiksne telefonije. Koliko ima Slovenija? Plaše se da ne padne cena Telekomu. A i da ne pojeftini impuls. Voleo bi da bankrotira i da ga niko ne kupi. Plaćamo cenu odbrane Telekoma.
RATEL je drugi grobar IT napretka i komunikacija uopšte. Tj. radno telo gde ekipa Jove Radunovića prima glomazne plate bez ikakvog ozbiljnog rada. Jel vi vidite neki realan napredak, od kada postoji MTID? Ja ne vidim..Sve neki okrugli stolovi, radna tela, upravni odbori i slične trice, gde nekih 5 likova uvalilo du..e i delja državni budžet. Ja sam tehničko lice i cenim jedino brza i efikasna rešenja. Ja ih ne vidim...neopipljiva su.. 15 godina aktivno pratim ekonomiju i politiku, a preko 10 web. Mi u Srbiji sve uvodimo u zadnjem trenutku, dok proverimo da li MUP može da kontroliše i šta kaže vladajuća partija.A kada ga uvedemo e onda je to epohalno otkriće..Čim čujem onu Jasnu Matić vidim da nešto mulja. Lično smatram da ona i Lidija Komlen niti su stručne, niti znaju šta uopšte rade. Osobe za žaljenje. Ovo neozbiljno ministarstvo MTID, i ono fantomsko za prostorni plan, treba spojiti u ministarstvo Građevinarstva i infrastrukture. I početi rezati oštro. Prikupiti Evropska iskustva, a ne izmišljati toplu vodu u IT sektoru. |
![]() |
![]() |
"Hvala" AG.RS za poruku: |
![]() |
#4 |
Slobodan Marković
Qualified
|
![]() Baš mi je drago zbog vas, ali ova tema i ovaj skup nemaju veze ni sa MTID, ni sa RATEL, ni sa tenderom za fiksnu. Nisam protiv izliva frustracija, na šta svakako svako ima pravo, naročito u Srbiji, ali hajde barem da se držimo teme ili da otvorimo neku novu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Qualified
|
![]() Slobo molim te, recimo održe se ova tri okrugla stola. Svi imamo dobre namere, konstruktivan pristup. Jel vi iz MTID-a možete da garantujete da rezultat neće biti ovakav:
http://kurir-info.rs/clanak/politika...gde-je-granica Gomile radnih tela i agencija. Ja iskreno kao čovek mislim da je osnivanje nekog novog "tela za integraciju Srbije u jedinstveni informacioni prostor Jugoistočne Evrope" jedini rezultat koji možemo očekivati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Slobodan Marković
Qualified
|
![]() OK, još jednom: ovi skupovi nemaju veze sa MTID, RATEL itd. Niti ih MTID, RATEL itd. organizuju, niti imaju bilo kakve obaveze prema tim skupovima i njihovim zaključcima/preporukama.
Opet kažem, koga interesuje tema i ima nešto da kaže -- dobro je došao, koga ne interesuje -- ne mora da dolazi. Osim toga, zaista mi nije jasno kuda ova diskusija vodi, a posebno citiranje članaka čiji autori ne znaju da čitaju dokumente na srpskom jeziku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Pa pitam se onda cemu ovi skupovi?
![]() |
![]() |
#8 |
Slobodan Marković
Qualified
|
![]() Skupovi su namenjeni onima koji veruju da će se dotični mešati u svoj posao. Oni koji ne veruju, ne znam ni zašto se smaraju sa ovom temom...
|
![]() |
![]() |
"Hvala" smarkovic za poruku: |
![]() |
#9 |
Banned
Qualified
|
![]() Slobo prijatelju,
mi cenimo tvoj rad. Ali ne možemo smisliti taj RATEL i slične. Ja lično podržavam sve što vodi tome da u IT sektoru budemo svetski prosek. Ali jedno znam: sa RATEL, i sličnim mi daleko nećemo stići. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Integracija je pocela...Telenor ponudio milionce za licencu i kazu:
Parafrazirano - "fiksna telefonija je neprofitabilna, imamo najnize cene u regionu, kanale necemo kopati, zice necemo razvlaciti nego cemo iznajmljivati postojece (cije?)...dobro dosli u svet konkurencije! Dobismo samo jos jednog Internet provajdera na postojecoj Telekomovoj infrastrukturi. Nagrebasmo mi sa ovima! Mislio sam da dodjem makar da odslusam, ali sad necu.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Poslovni prostor | conica | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 26. 04. 2007. 17:03 |
Prvi put u jugoistočnoj Srbiji - Seminar posvećen Internet poslovanju (16-17 Oktobar) | Aleksandar.Ilic | Linkovi | 268 | 11. 03. 2007. 22:03 |
RCUB na Akademskoj mreži Evrope GÉANT | oliver78 | Opušteno | 10 | 24. 12. 2006. 03:36 |
Ekonomist Magazin Konferencija: Tržište telekomunikacija u jugoistočnoj Evropi | STELLANOVA | Komunikacije | 2 | 09. 12. 2006. 10:48 |
Jedinstveni blog servis na ovim prostorima | Djuki | Opušteno | 33 | 28. 07. 2006. 09:56 |