|
|||||||
| RSS RSS feeds |
|
|
Alati teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
Invented the damn thing
|
Došao je i taj poslednji dan u 2009. godini kada je red malo se osvrnuti natrag da vidimo šta smo sve prošli pre nego otvorimo šampanjac i zakora?imo u Novu 2010 Godinu.
U Januar smo tradicionalno zakora?ili sa Boži?nim SMS ?estitkama a tih dana zbog problema sa ruskim gasom bilo je veoma bitno da imate nekoga da vas greje oko srca. U Februaru nas je ponovo posetio Iron Maiden a ja sam nakon što sam o?istio par metara snega zapalio na aerodrom i odleteo preko bare na sjajnu FOWA konferenciju. U Martu sam saznao da ?ak i u doba surovog kapitalizma u Srbiji stvari i dalje funkcionišu sa primesama Balkanskog šarma što se kod mog poziva broja 988 ispostavilo kao veoma dobra stvar. U Aprilu sam objavio tobožnji kraj posle 4 godina Blogovanja a Blogodak je kao uveo ?lanarinu preko infostana. Zbog ove dve zajebancije i dan danas dobijam mailove tipa “A ko sada piše na dinke.net”, a tu i tamo javi mi se poneki zabrinuti korisnik Blogotka zbog ra?una za infostan :) U Maju sam po prvi put dobio i SMS Scam, a imali smo zadovoljstvo da prisustvujemo sjajnom takmi?enju u Driftu u ovoj našoj maloj kasabi. U Junu sam napisao opsežnu analizu o stanju u srpskom tenisu a Nick Slotter nas je kona?no posetio nakon što smo sami morali da se postaramo za predsednika. U Julu smo uz novi Firefox 3.5 proslavili ta?no 40 godina od spuštanja na mesec, a ja sam napisao interesantno pore?enje Top Sajtova i Top Tenisera. U Avgustu smo najavili još jedan Blogopen, a postao sam i korisnik Twittera nakon ?ega je isti bio down gotovo 48 sati. Apple je izbacio Snow Leopard koji naravno nije bilo mogu?e tek tako poru?iti online jer … Your country is not supported! U Septembru smo imali još jedno druženje na Blogopenu, upoznao neke veoma drage ljude a Niš ponovo vratio na listu omiljenih gradova. U Oktobru smo saznali da Microsoft ima još mnogo toga da nau?i od Apple-a (barem kada je marketing u pitanju), a imali smo i još jedan BizzBuzz. U Novembru sam nakon što sam po n-ti put ispušio za iPhone odlu?io da sebe po?astim sjajnim HTC Hero-om, koji je baš ovih dana ?ak i kod nas dobio laskavi status telefona godine. I Decembar … busy month gde sam se na Blogu kona?no vratio svojim korenima – pisanjem korisnih tekstova o stvarima od kojih živim … još uvek :) Nadam se da ?e nam 2010 biti barem isto ovako dobra. Sre?na Nova Godina Kategorija: Uncategorized Nastavak... |
|
|
| Alati teme | |
| Način prikaza | |
|
|
|||||
Slične teme
|
||||
| Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
| bizBuzz 2009: Niš 28 - 30. oktobar 2009 | Aleksandar.Ilic | IT događaji | 86 | 05. 11. 2009. 14:37 |
| E-trgovina 2009 - Palić 22.-24.04.2009.g. | Dragan Varagić | IT događaji | 34 | 02. 05. 2009. 20:06 |
| links for 2009-02-09 | Goran Aničić | RSS | 0 | 10. 02. 2009. 05:05 |
| links for 2009-02-06 | Goran Aničić | RSS | 0 | 07. 02. 2009. 04:32 |
| links for 2009-02-03 | Goran Aničić | RSS | 0 | 04. 02. 2009. 04:00 |