|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
05. 01. 2010. | #11 |
Banned
Qualified
|
Juče i danas sam razgledao razne sajtove dizajnera. Većina me razočarala.Napisano i ovo i ono, portfolio siromašan, sajtovi neuredni, u prvom planu nebo cene. To u redu, ali ne vidim šta klijent plaća. Dobar rad i treba dobro platiti.
Nađem ove ljude www.green-adv.rs. Uz malo dovijanja otvorim portfolio i vidim da bi mi mogli biti saradnici. Pošaljem e-mail ne odgovaraju. Dobro, praznici odmor. Jedino me brine ovaj e-mail marketing... Jel neko radio sa njima? Umem i ja nešto da sklepam, ali mi za dva tri sajta treba stručan tim, ja da se bavim planiranjem i pripremom, a drugi da mi implementiraju. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Reseller hosting za klijente, preporuka? | Gargoyle | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 7 | 05. 04. 2010. 14:36 |
Web programiranje/dizajn - kako započeti freelance? | belarion | Opušteno | 4 | 02. 03. 2009. 23:06 |
Kako naci prethodni i sledeci element asocijativnog niza? | Pedja | PHP | 13 | 28. 07. 2007. 00:49 |
Kako utrošiti 10.000e na on-line oglašavanje u Srbiji | Mr.Paja | Marketing i SEO | 38 | 03. 12. 2006. 01:00 |
Gdje naci & kupiti skener velikog formata? | Milos Vukotic | Opušteno | 6 | 02. 02. 2006. 00:11 |