|
|||||||
| Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
|
Alati teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
Invented the damn thing
|
Junior PHP Developer
---------------------------- Requirements: - Looking for Long Term employment with a fast growing internet company - Able to work roughly EST time zone (GTM -5) working hours - Fluent English, well enough to communicate in a normal chat dialogue - Efficiently handles tasks in a reasonable amount of time - Willingness to learn new features and stay on top of latest techologies Skills/Qualifications: PHP - 6+ months experience. Experience with PHP5 features is plus. - MySQL - 6+ months experience. Experience with MySQL - features is plus. - Linux/Unix knowledge is plus. - AJAX Experience is plus - Extremely detail oriented and organized and able to meet deadlines - Ability to solve complex in simplest manner Apply for Junior position Senior PHP Developer ---------------------------- Requirements: - Comfortable with both object oriented and procedural programming methodologies. - Looking for Long Term employment with a fast growing internet company - Modifying existing code with new features available in current and future deployments of PHP/MySQL - Efficiently handles tasks in a reasonable amount of time - Creative mind to develop innovative and unique solutions to complex problems on high traffic websites Skills/Qualifications: - PHP - 3+ years experience, advanced level. Preferably PHP5 Knowledge. - MySQL - 3+ years experience, advanced level. Preferably MySQL5 Knowledge. - Linux - 3+ years experience, advanced level - Comfortable with both object oriented and procedural programming methodologies. - Extremely detail oriented and organized and able to meet deadlines - Able to solve complex problems and create optimized code for high traffic websites - Advanced AJAX Experience a plus Apply for Senior position |
|
|
|
|
|
#2 |
|
stari član
Na probnom radu
|
Da li neko zna nesto o ovoj firmi? Vidim da se oglasavaju na Infostud-u.
|
|
|
#3 |
|
Designer guy
Wrote a book
|
Pola DPT-a radi tamo.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Mister :)
Sir Write-a-Lot
|
A druga polovina je radila
![]()
|
| "Hvala" bluesman za poruku: |
|
|
#5 |
|
Designer guy
Wrote a book
|
Od mene imaju samo reči hvale. Vrlo OK ljudi, samo prijatna iskustva kroz pune dve godine koliko sam bio tamo. Ko je zainteresovan za cool posao od poslodavca sa vrlo realnim očekivanjima, neka konkuriše.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 27.12.2009
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
Jel zna netko kolike su im place? Kakvi su uvjeti i sl. Tnx
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
Invented the damn thing
|
U pitanju je oglas za full time poziciju, radi se od kuce po EST radnom vremenu 09-06pm. Plata zavisi od pozicije i iskustva (junior/senior) i ide od ~1500 do nekoliko hiljada usd.
Inace oglas nije ogranicen samo na Srbiju, ja bas u mom timu recimo imam sjajnog developera iz hrvatske. Sve i svemu ako mislis da zadovoljavas uslove posalji CV i neko ce te kontaktirati ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 27.12.2009
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 23.02.2009
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
Pre nekiliko dana bio je oglas na infostudu ili na bestjobs nisam siguran, plata je bila 500 evrica za senior programera (mozda samo u oglasu).
Mogu li se dobiti informacije o poslovima koje rade junior/senior programeri? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 02.01.2008
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
Evo ga sada opet oglas na infostud-u
moze li neko da mi kaze jel ova firma placa radni staz? Zanima me to jer planiram da konkurisem, a vidim da se radi od kuce pa da znam sta da ocekujem. I da gde se vrsi neki interviju (koji grad)? |
|
|
|
![]() |
| Alati teme | |
| Način prikaza | |
|
|
|||||
Slične teme
|
||||
| Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
| Social Media/Social Media Advertising or Social Media Marketing - one year later | Sandra Jakovljevic | RSS | 0 | 22. 08. 2009. 19:30 |
| Social Media/Social Media Advertising or Social Media Marketing - great presentation | Sandra Jakovljevic | RSS | 0 | 10. 08. 2009. 16:40 |
| Dutch HintTech is hiring .Net developers! | HintTech | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 22. 04. 2008. 14:46 |
| Flash Media Server Programmers Needed | dinke | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 11. 04. 2008. 21:26 |
| DevProTalk - /* Developer meet Developers day Vol. 2 */ | nixa | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 77 | 19. 03. 2008. 02:17 |