|
![]() |
#1 | |
stara koska :)
Professional
|
![]() Citat:
![]() Mada bih ja te "permutacije" vezane za stampane medije, ili za recimo neko gostovanje nekog na nekoj TV stanici (kada ga pitaju "..kazite adresu sajata...", a on tuc, muc,...; pogresi totalno i umesto URL-a, izgovori ono @ [at], pa jos i to pogresno), vise vezao za "opstu internet (NE)pimenost", a ne za "lapsus". Btw. da pomenemo Milose, da nesto vise o znacaju .com TLD-a nad ostalim ljudi mogu da procitajui i sa tvog bloga, i to takodje pisano iz "PRAKSE": http://milos.mileusnic.com/2009/02/1...vi-net-com-rs/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() a imate li iskustvo kako google tretira .ME domen?
kao crnogorski ili kao internacionalni [posto ga ogromna kolicina stranaca registruje] ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
stara koska :)
Professional
|
![]() Da ogroman broj registracija - OGROMAN.
JA bih NAJvecu zaslugu za to dao PERFEKTNO ODRADJENOM MARKETINGU. Tu ubrajam i predregistracioni period, i dizajn za LOGO, i kasnije - najave aukcija, ..... Kako ga Google tretira? E, to bi i mene zanimalo. Neko iskustvo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Citat:
love.me, kiss.me, about.me, shop.me ne verujem da bi bili zapazeni bez ovog .me e kako su odredili da to bude bas .me, a ne .mn npr kao montenegro, to ne znam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ pretpostavljam kao i .tv, malo specifican ali ipak internacionalan.
![]() |
#6 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Uzeli bi oni .mn domen da ih Dzingis Kan nije preduhitrio...ovako im upala kasika u med.
![]()
![]() |
#7 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() -- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Ne znam baš koliko je prosečan korisnik upoznat sa tim šta je potrebno za registraciju .com, šta za .rs i koja je razlika. Takođe, ukinuto je dostavljanje dokumentacije i za .rs domene pa ta "provera" više ne postoji, ili oni rade proveru podataka u APR ali domen može da registruje i pojedinac a ne samo firma...
Jedino što se u slučaju zloupotebe vlasniku može brže ući u trag zbog lakše komunikacije sa ovlašćenim registima, ali ako je do zloupotrebe već došlo, to je obično već kasno za prevarenog korisnika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: I posle etiketirate neke druge da imaju tanke živce ![]()
![]() |
#10 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
![]() |
![]() Rec sinko odaje zelju za blagim nametanjem autoriteta , jer sinko- nastaje od reci sin, a to znaci obraca mu se veliki tatko- tata.
Ako je postojala volja za prisnoscu onda text moze da pocne sa "brate " ,"gari" ili "druze" , sto ne znaci da je to cool, ali ovako deluje na pocetku texta "slusaj mali sta ce sada cika da kaze". |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|