24. 02. 2010. | #41 |
novi član
Na probnom radu
|
da ali to je vec zakon o oglasvanju, posto se na kladionicar.com navodi direktno na kladjenje a na blicu ne. Tako da za dalju diskusiju morao bih da bacim pogled na zakon o oglasvanju..
Verovatno si u pravu.
24. 02. 2010. | #42 | |
novi član
Na probnom radu
|
Citat:
ali svidja mi se zakon zato sto kaze da ne sme pa koliko nas je igralo poker ili neku drugu igru koja se placa online
24. 02. 2010. | #43 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Ne moras da gledas...imam pravnicko obrazovanje...ako je oglasavanje regulisano u Zakonu o igrama na srecu, to je konkretnije uredjenje u odnosu na opstiji gde se regulise oglasavanje...dakle, cak i kad bi bili u sukobu, primenjivao bi se zakon koji konkretnije regulise neku oblast.
24. 02. 2010. | #44 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.01.2009
Hvala: 3
34 "Hvala" u 22 poruka
|
Citat:
Onda su ovi ljudi slobodni kao ptice. Osim naravno ako su bili dovoljno glupi da zakupe hosting u Srbiji. Jer se za "mesto" sajta uzima gde se nalazi server. Hvala bogu para imaju, angazuju dobre advokate i jos ce oni tuziti medije i mup. A najludje od svega, mediji im prave neverovatnu promociju za sajtove ( a lova curka dok se oni zajebavaju sa glupim pandurima). Ajde priznajte ko od vas nije bio na www.kladionicar.com ? Nevidjeni linkbait, sta bi dao da imam sajt ove prirode pa da me uhapse.... lova do krova. Samo da su pametni pa da ne potpisuju nista dok advokati ne preuzmu. |
|
24. 02. 2010. | #45 | |
novi član
Na probnom radu
|
Citat:
24. 02. 2010. | #46 | |
profesionalac
Qualified
34 "Hvala" u 22 poruka
|
Citat:
Veruj mi pricam iz iskustva, hteli da tuze mene zbog klevete neki politicari.... zapelo tamo sto je sajt u USA, na serverima u USA. Mogu da me tuze tamo, po zakonima koji vaze u zemlji gde je server. odustali su, a ja taman pomislio kako cu videti ameriku, pristao sam da mi plate putne troskove do USA pa da se "tuzimo"..... I u zakonodavstvu Srbije vazi da je sajt tamo gde je server. Tacka. Mogu da im duvaju (ako nisu hostovali u Srbiji). |
|
24. 02. 2010. | #47 |
novi član
Na probnom radu
|
ma internet nije nicije vlasnistvo, i da su hteli mogli su da te tuze, mislim to je apsurdno znaci ti mozes da pretis nekome, po tome na sajtu koj je hostovan u americi, dakle tu da stavis " Ubicemo Dusana Todorovica ", ili " ko ga ubije dobice xxxx novca " ? Mislim..
24. 02. 2010. | #48 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 5
61 "Hvala" u 18 poruka
|
Navedene "kriminalce" sam upoznao na BizBuzz-u u Nišu, i delovali su mi kao pametni momci koji se bave affiliate marketingom na inteligentan način. Pokazali su mi kompletan "kriminalni" sajt freebetting.net , objasnili mi kako funkcioniše i ja sam im pružio ruku i čestitao na ideji i realizaciji.
Ako država sankcioniše ljude koji se bave affiliate marketingom, to je na njenu štetu. Ti zakoni po kojima su oni uhapšeni pisani su da bi se sankcionisali šibicari sa tri razreda osnovne koji prodaju greb-greb lutrije i semenke ispred bioskopa. Ljudi donose devize u zemlju, to su pare od Amerikanaca koji se klade i plaćaju Srbima procenat od tog klađenja. Ako država želi da ih otera da odu van zemlje i da nekoj drugoj državi donose te iste devize, blago nama. Onda i treba da ostanemo zemlja seljaka u kojoj je najinteligentniji posao okopavanje paradajza.
24. 02. 2010. | #49 | |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Citat:
U konkretnom slucaju oba zakona su u istoj ravni...odnosno jedan reulise sire neku oblast (oglasavanje) a drugi nesto uzu oblast (oglasavanje igara na srecu). U slucaju da su materiju (oglasavanje) regulisali suprotno, sud ce ipak morati primenjivati prvenstveno zakon koji neso regulise konkretnije, sve dok se ne utvrdi (ustavni postupak) da nije u skladu sa drugim zakonom koji isto to regulise na opstiji nacin. Nadam se da nisam upetljao
24. 02. 2010. | #50 | |
profesionalac
Qualified
34 "Hvala" u 22 poruka
|
Citat:
Lidija je rekla.... moze da kaze ko sta hoce, zakon je jasan, niko ovoj dvojici ne moze nista ako nisu hostovali sajt u Srbiji! Sud je nenadlezan po zakonima u Srbiji. Cica mica gotova prica ( a lova sve veca na aff racunu, zahvaljujuci medijima). A ova dvojica ce se za par dana slatko smejati negde na kanarskim ostrvima ( a mene ako se sete, sete... ) |
|
2 članova zahvaljuje lurker za poruku: |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Uhapseni zbog Internet kazina | mileusna | e-Business | 129 | 16. 03. 2011. 21:26 |
Tužba zbog klevete na forumu | borstale | Opušteno | 44 | 31. 01. 2008. 14:47 |
Java Script bug u FF zbog doctype-a! | flash_back | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 10 | 08. 12. 2006. 00:42 |
Priča dana : Glavom u banderu zbog igrice | Mr.Paja | Opušteno | 17 | 25. 11. 2006. 21:52 |
Tužba protiv Exit-a zbog domena www.exitfest.org | Aleksandar Marković | Opušteno | 18 | 10. 11. 2006. 22:15 |