28. 02. 2006. | #41 | |
profesionalac
Professional
|
Citat:
01. 03. 2006. | #42 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Okej, nisam dobro razumio tvoj prethodni post
|
01. 03. 2006. | #43 |
profesionalac
Professional
|
za OT
Off Topic: Evo kao da sam trazio potvrdu onog sto sam rekao, prije neki dan sam imao razgovor za jedan posao (izrada internet prezentacije). Kompletna prezentacija bih imala oko 50 strana sa dosta grafike, slika i ilustracija. I poslao sam ponudu (po meni veoma realnu za takvu prezentaciju). Medjutim, nisam dobio posao jer firma nema dovoljno novca(gotovine) i prezentaciju ce uraditi preko nekih kompenzacija (2,3 firme su u tom krugu kompenzacije).. E o tome sam pricao, da pocetni kapital kao i dobar biznis plan za otvaranje firme koja se bavi web dizajnom nema neku dobru perspektivu ukoliko nema neke poslove/klijente od kojih moze obezbijedti poslovanje firme.. jer ovakvih i slicnih stvari je previse da bi se od ovog zivjelo(citaj zaradilo)..
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako otkriti kako je neko provalio u sajt | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 41 | 21. 03. 2008. 23:45 |
Kako dolazite do klijenata? | Goran Cirkovic | e-Business | 12 | 14. 08. 2007. 10:36 |