Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
12. 03. 2010. | #1 |
profesionalac
Qualified
|
oDesk naplacivanje
U pregovoru sam za partime saradnju i klijent trazi da radimo preko oDeska.
Da li si mozda radio na odesku nekada? I da li znas kako mogu nekako da povezem da mi doalzi direktno na racun firme? kako da izvucem pare odatle a iz Srbije sam. Pokusao sam da povezem kraticu na njihov servis ali iz nekog razloga odbija... Kako si ti to resio? Pozz -Ivan |
13. 03. 2010. | #2 |
profesionalac
Qualified
|
Ama bas niko?
|
13. 03. 2010. | #3 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Ja sam jednom radio ali je posao na kraju propao pa nisam imao prilike da dizem pare
Fora je sto imas neki software koji pravi screenshotove i meri koliko radis pa onda ti na osnovu toga cepas radne sate. Naravno instaliras u virtualnoj masini i koga briga |
13. 03. 2010. | #4 |
profesionalac
Qualified
|
Znaci nisi nasao nacin da podignes pare preko njih.
Taj fazon, gledanje preko ramena Hvala nisam znao za tu opciju. Moracu dobro da proverim na sta pristajem. Poslednja izmena od Ivalex : 13. 03. 2010. u 22:12. |
14. 03. 2010. | #5 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Dobra strana oDeska su oni njihovi testovi (barem sa aspekta naručioca posla)...
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
sms i cc naplacivanje | pravo_u_raj | e-Business | 2 | 28. 09. 2005. 05:31 |