Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
23. 03. 2010. | #11 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
pri tome je Agena zastupnik Googla za RS, jel tako bese?
23. 03. 2010. | #12 |
poseban član
Certified
|
Pa da, dakle ako hoćeš da budeš na gmapama plati pa...
|
23. 03. 2010. | #13 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ok, dakle ovako kazu:
There are two ways to get around this that I know. 1. Add your listing in Italy, type Croatia next to the City in the same fileld. You'll get a postal mail with confirmation code. Your locations doesn't have to be in Italy, just drag the pointer to anywhere in the world 2. Add your business via My Maps feature. It will be displayed on Maps publicly when you search it.
23. 03. 2010. | #14 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 01.02.2010
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ćao svima, vidim da je krenuo dijalog oko ovih komentara pa htedoh da odgovorim, Agena nije zatupnik Google-a ni za Srbiju ni za bilo koji drugi region, nešto kao "zastupnik za Google" ne postoji, a takodje Agena ni ne nudi usluge postavljanja na Google mape, mi takvu uslugu niti imamo niti pružamo kao što vidite Agene čak ni nema na Google mapi... Kada vam se pokvari bojler zovete vodoinstalatera, kada auto ne radi zovete mehaničara kada vam treba Google mapa zovete stručnjaka za Google mape, komentar je više upućen tome da svi pokušavamo da znamo da radimo sve sto baš i nije dobro, nadam se da se slažete. Žao mi je da je bilo ovako zluradih komentara, nije mišljeno da se iko uvredi ili reklamira....
|
23. 03. 2010. | #15 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
@agena, komentari su sasvim na mestu - prilicno adekvatan odgovor na vas pristup. Zao mi je sto smatrate da bi samo neki trebalo da znaju kako dodati firmu na google maps.
23. 03. 2010. | #16 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
pa, ja sam sam sebi popravljao bojler, pokazao mi cika vodoinstalater kako se menja grejac, pa ja sledeci put uradio sam... ima ljudi koji u zivotu ne razmisljaju samo o parama koje mogu da strpaju u svoj dzep, ili kako da nekome nesto uvale i ispromovisu, nego eto zele da podele znanje sa drugima iz cistog zadovoljstva da nekom pomognes i zbog pozitivne karme...
EDIT: Nije li Milena bila Country Representative za Srbiju? Ja bih to na srpskom preveo kao "zastupnik"...
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 23. 03. 2010. u 20:45. |
23. 03. 2010. | #17 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 01.02.2010
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ok opet zli jezici, eto neki umeju da poprave bojler, Google mape nisu medju stvarima koje mi radimo, a ispada da je to neka nevidjena "poslovna prilika" od koje se pune džepovi . Najbolje bi bilo da umesto tračarenja po forumima neko sedne i nauči kako se to radi pa da podeli sa svima nama....
|
23. 03. 2010. | #18 | |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
|
Off Topic: Citat:
23. 03. 2010. | #19 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
da, da, ti zli i zavisni ljudi, grozno.. a ti si samo zeleo(la) da pomognes savetom... osim sto to bas i nije tako, nego bas obrnuto...
24. 03. 2010. | #20 |
majstor
Wrote a book
|
Forumi sluze (valjda??) da povezu ljudi koji trebaju pomoc i koji ne znaju sa onima koji mogu da pomognu i znaju. Na sva pitanja na ovom (a i slicnim forumima) se moze dati odgovor - 'nadji profesionalca i plati', ali cemu onda forum?
Na kraju krajeva, ova radnja - 'dodavanje firme na google map' je nesto sto ima objasnjeno na 1-2 stranice na google local business dijelu, nesto sto sam ja za firme ovde u CH odradio nakon 10minuta citanja tih stranica, nikakva velika filozofija. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Local server za Mac | jasmanac | Web aplikacije, web servisi i software | 18 | 01. 12. 2006. 18:08 |
E-business intervjui | Dejan Bizinger | e-Business | 1 | 14. 11. 2006. 19:37 |
Svetske e-business konferencije | Dejan Bizinger | e-Business | 0 | 19. 01. 2006. 15:32 |