|
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 05.08.2009
Hvala: 5
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Ma oni Boga mole da se vrate Srbi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ali izgleda to veoma dobro kriju...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Za vece grupe super su trabakuli (dalmatinski) i guleti (turski brodovi).
Zabluda je da je krstarenje skupo. Imaju simpaticne low-cost varijante tip Elan 31, 2 kabine, moze 6 osoba da se natrpa. Ali recimo idealno je za 2 para da idu. Zavisno iz koje marine se krece cijena varira, ali ima start vec na 580 evra za 7 dana. To je bez goriva, hrane i skipera (vozaca) http://www.yacht-base.com/sailboat-c...ia/Elan_31.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() uf, katamaran je neudoban po talasima...
A inace ima sad dosta tih ponuda, izadje oko 400-500 evra po osobi 7 dana, sa sve hranom, vezovima, gorivom, itd.., i potpuno je genijalno... samo je malo tesko skupiti jos 7 ljudi sa kojima zelis da budes danonocno 7 dana :P
![]() |
#6 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() U Istru idem poslednjih par leta, meni je super, bas se odmorim. Ne kapiram one koji idu u Dubrovnik, Split, Sibenik.
Preporucujem Porec, i mi smo poslednja dva odmora isli u isti hotel, Valamar Rubin, valamar.com. "Zenba" sasvim ok, more sasvim ok, uvece za setnju predivno, a ako se ide avgustu ili septembru, kada je vreme promenljivo, tu je i zatvoreni bazen u susednom Valamar Dijamantu. Klopa super i mislim da ne treba da naglasavam da smo uvek ekspresno usluzivani u restoranu. Vole vise Srbe nego Nemce. Ali to je Istra, pa sta da kazem za primer da mi covek u Opatiji mase, bukvalno iskace pred auto, da imam tu pored slobodno mesto za parking. Opatija je isto super, samo je malo skupa i hoteli su stariji i sobe malo "mracnije". Mi smo u Opatiji bili u Ambasadoru, vidi se hotel na slici Tadica i Josipovica od juce, i tu je sve bilo super. Rovinj mi nije bas legao, nekako si previse izmesan sa domacima, barem je to moj utisak. E, sad, ima fora sa valamar.com. Znaci, skoro do 40% jeftinije moze da se prodje ako se rezervise u januaru za jun ili jul. Mi smo prosle godine bili 9 noci u Rubinu za 707 eura (dete od 5 godina, polupansion). Dodaj 150 eura za auto, i nema sanse da mozes da dobijes takav "value for money" u Turskoj ili Grckoj, govorim o hotelima, okruzenju, izletima. Ko voli da sedne u auto i obidje i plavu i zelenu Istru, sigurno ce se super provesti. Da dodam, rezervacija na CC, ali se placa tek na recepciji. Znaci, ne kreditiras turisticke agencije od sajma turizma do odlaska na more, nekih 4-5 meseci.
![]() |
#7 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Samo Istra...tamo sam onomad sluzio vojsku pa svi znaju kakva sam azdaja kad me neko mrko pogleda...i onda da me odobrovolje prinose mi svaki dan zrtvene ribe i dvoguze malvazije.
![]()
![]() |
#8 |
Banned
Professional
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() ja idem sredinom godine u BiH, posle u Dubrovnik i u povratku do rodbine u CG
![]() bas sam pitao tigra (globalnog urednika na TT-u) kakva je situacija tamo u Dubrovniku, da mi neko slucajno ne ralzupa kola ![]() kaze da je vise nego opusteno po tom pitanju, ali i dalje nesto nisam bas ubedjen! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Citat:
Sala mala.
![]() |
![]() |
#10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa ako ti je tjunovan, onda će sigurno da ti ga razlupaju
![]()
"Hvala" bluesman za poruku: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Posao PHP developera u Splitu (Hrvatska) | Adriatic.hr | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 08. 07. 2008. 14:13 |
Community master - Hrvatska, Bosna, Crna Gora | Dejan Bizinger | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 19. 02. 2008. 22:57 |