|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mislim da nije u redu ovakvo omalovažavanje na nacionalnoj osnovi. Sram te bilo, Miloše
![]() Mada, mi smo od fiće i pečenja na plaži evoluirali bar malo, ali kod vas je i dalje sve isto kao posle zemljotresa. Ok, napravili rusi ponešto, ali šta imate od toga kad to i onako nije više vaše? ![]()
![]() |
#2 | ||
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Sad ozbiljno, daleko sam od toga da bih ikoga tretirao ovako ili onako po nacionalnoj osnovi ![]() ![]() A da ima i ovoga s karikature (bez Fiće) - ima, samo što na karikaturi fali još i onaj obavezni dodatni komentar "ma, Grčka je zakon" ![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() ^^^ Nadam se samo da nisu jadni ljudi u Budvu otišli... jedina voda koju će okusiti na svojoj koži je slana morska... Vode za tuširanje nemaju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Proslog septembra sam bio poslovno 3 dana u Rovinju, apsolutno nikakve probleme nisam imao, naprotiv, sa prodavcima sa kojima sam pricao su odmah znali da sam iz Srbije, pretpostavljali iz Beograda ali su bili sasvim OK. Ali, Istra ne mora da znaci da je ista kao i npr. Dalmacija. Iako sam bio svega 3 dana tamo, pomalo deluje kao da nisi u Hrvatskoj vec u Italiji.
![]() |
#5 |
profesionalac
Professional
|
![]() Hvar
Krk Opatija Pula Drvenik ..... Sve opusteno.. ![]()
![]() |
#6 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ta seljacka prica kako nema vode u CG je u rangu one kad se evro uveo, kako sve sto je bilo marka, postalo evro
![]() Kad god sam bio u CG, uvijek je bilo vode. Ove godine u privatnom pansionu Vukotic ljetujem. |
![]() |
![]() |
"Hvala" mungos za poruku: |
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nije to seljacka prica nego zavera, bre. To su izmislili hrvati da bi svi isli kod njih na more, a sve pod patronatom Vatikana i masona. Tu vest sire domaci izdajnici i belosvetski placenici.
![]() |
#8 | |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Citat:
Da su mi neke babe pričale pa ok ali lično iskustvo u zadnjih X godina. To što stoka preusmjeri vodu u hotele ne znači da je svi imaju. (lično sam gledao nekog njihovog seronju kako komentariše šta im je prioritet) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Posao PHP developera u Splitu (Hrvatska) | Adriatic.hr | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 08. 07. 2008. 14:13 |
Community master - Hrvatska, Bosna, Crna Gora | Dejan Bizinger | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 19. 02. 2008. 22:57 |