24. 03. 2010. | #1 |
Banned
Professional
Datum učlanjenja: 24.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
|
Saobracajni udes, WTF!
ovako, februara 2008 godine me je osasavio kawasaki versus, baja se zaleteo 180km/h, vozio kontra smerom (pretice dva vozila) i da bi izbegao ceoni sudar, skrene na mene i obrise mi ceo prednji deo na kolima
j.. i kola i motor, dobro je da su svi dobro prosli ali dodje na uvidjaj prvo pandur drugar od ovoga, napise u izjavi kao vozio 40km/h a leteo jos 35-40m posle brisanja prednjeg dela na mojom kolima! naprave namerno uvidjaj kao da se kretao normalno i ja mu izlete na put! bio sam kod sudije, lepo napravio svoju skicu, objasnio zakone fizike kojima je prkosio i kako je doslo do udesa i pokrene se kontra optuzba! niko me evo 2 godine ne kontaktira, juce okrenem sud i popizdim, kao ja ispao kriv za udes! idem sutra kod sudije, nosim sa sobom pored dokumentacije o predmetu i mali "strucan rad" u vezi zaustavnog puta vozila (uzeo sam da je u pitanju nov asfalt - trenje 0,8 i dobra reakcija vozaca - 0,9), posle toga pobijam temu o brzini kretanja, udaljenosti (ja ludak rekao da je bio na oko 50m sto je matematicki i fizicki ne moguce, min 100m!), same kompetetnosti vozaca (baja seo sa skutera na kawasaki, sam mi rekao, presao 70km sa njim) i da obrazlozim da kod automobila i motora ne vaze isti zakoni kod nagle promene kretanja! dakle, evo spremio sam se u poslednjih sat vremena pa da vidim da nisam mozda nesto propustio Poslednja izmena od flash_back : 24. 03. 2010. u 19:33. |
24. 03. 2010. | #2 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Je l' ti auto bio tjunovan? Nisi to spomenuo a to je krunski dokaz
Inače, hajde 'leba ti, reci mi da stvarno ovo misliš: Citat:
Samo jednu stvar mrzim više od motora: napaljene budale na motoru.
24. 03. 2010. | #3 |
Banned
Professional
9 "Hvala" u 5 poruka
|
jeste bio je tuniran, probio sam mu dihtung, i otisle karike i hizne, jeo je ulja skoro k'o benzina
a za drugo pitanje, vidi, iskreno uplasio sam se za coveka, mislio sam da nece da se digne sa zemlje! cak izleteo iz kola i pritrcao da mu pomognem, srecom uleteo je u moja kola slucajan prolaznik i zaustavio ih da ne "ujdem" u jednog parkiranog pezoa 206 iza stvarno, sudar je bio kao na filmovima sto se gleda, decko je imao tu srecu da je samo sa ogrebotinama prosao! |
24. 03. 2010. | #4 |
Banned
Professional
9 "Hvala" u 5 poruka
|
inace "strucan rad" koji pominjem je naravno sve iz glave, za matematiku i fiziku sam genije a i zvali su me filozof dok sam bio manji, tako da jadan sudski vestak koji pokusa da me ubedi u suprotno
--- edit: samo sam napisao teze vodilje po kojim cu da ih sve pokopam --- edit 2: a i slagao bi kad bi rekao da mi nije do 110.000din na koliko je steta procenjena Poslednja izmena od flash_back : 24. 03. 2010. u 19:56. |
24. 03. 2010. | #5 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Nije mi jasno... Da bi izbjegao čeoni sudar s kim? U kom smjeru si ti vozio?
24. 03. 2010. | #6 |
majstor
Wrote a book
|
Zasto si potpisao takav zapisnik? Imas valjda pravo da procitas i da se slozis ili ne slozis.
|
25. 03. 2010. | #7 |
Siva eminencija
Grand Master
|
Zaboravi to sto si "suvi genije", nego lepo trazi da vestak to utvrdi i ne bi trebalo da imas problema. Uvidjaj NE moze da se napravi da izgleda drugacije od realnog ako si bio prisutan i gledao brojeve koje su izmerili i potpisao zapisnik.
(pod uslovom da nisi previse pametovao na sudu i iziritirao sudiju. U tom slucaju ti ni Mungos ne bi mogao pomoci) Poslednja izmena od McKracken : 25. 03. 2010. u 00:47. |
25. 03. 2010. | #8 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
|
ovu pricu cujem vec 3. put za godinu dana.. neka budala napravi sranje u saobracaju, dodje murija, i posto je taj lik neki tatin sin, oni napisu tebi da si ti jos i probao da ubijes jadnog coveka, i na kraju dobro prodjes ako ne ides u zatvor.. :P
jebes te price. uzmes lepo telefon, video recording, ON, i snimas 20 minuta ceo uvidjaj, racunajuci i reakciju odmah nakon sudara i sve, i posle nek ti neko nesto kaze, i imas neoborivi video-zapis. cao-zdravo. :P sramota bre sta nam rade.. srecom jos uvek nisam imao takvu situaciju, ali kamera ce mi biti spremna.. I hope.. |
25. 03. 2010. | #9 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Glas iz radija: "Poštovani slušaoci, pozivamo Vas na oprez u vožnji jer je primjećen jedan vozač koji vozi kontra trakom!!!"
Vozač: "Ma šta jedan... Hiljade... " |
"Hvala" mangia za poruku: |
25. 03. 2010. | #10 |
old school
Professional
|
@flash back: Ukoliko si potpisao zapisnik sa uvidjaja, onda vazi samo ono sta pise u njemu. Nece ti pomoci nijedan advokat, niti sudski vjestak...
Jedino da nadjes svjedoke te saobracajke, koji ce potvrditi tvoju verziju - inace gubis proces 100%...