25. 03. 2010. | #1 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Hrvatska obala
Posto imamo dosta komsija ovde reko da pitam
Razmisljam se da idem u Tisno (google maps) na letovanje (sredina jula). Vec sam bio nekoliko puta na Istri ali jos nisam na potezu Dubrovnik-Split-Zadar. Cuo sam da su ljudi odavde (srb) imali dosta neprijatnosti u tom delu hrvatske, pa me prvenstveno zanima vase misljenje o tome koliko je verovatno da se nesto tako dogodi. Inace isao bi kolima tako da, bg table i to... Fala unapred |
25. 03. 2010. | #2 |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
|
Ja sam prošlog novembra bio u Makarskoj na nekoliko dana, isto bg table, kola sam parkirao skoro pored Tudjmanovog spomenika, spuštao se do Dubrovnika, vozikao se obalom, i nikakvih problema nisam imao.
Ne kažem da je nemoguće da imaš neprijatnosti, ali mislim da je malo verovatno. Inače, za Dalmatince kažu da ih više nerviraju Slovenci i "Purgeri" nego Srbi
25. 03. 2010. | #3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
a problem je sto mogu svi da budu super, ali je dovoljna jedna budala pa da ti sve presedne. Pogotovo sa kolima, jer je klincima interesantno da maznu Bg tablice, ili tako neko sitno sranje da naprave.
Medjutim znam par ljudi koji su prosle godine isli po Dalmaciji, neki su bili bas u Dubrovniku, i sem jednih ukradenih tablica i ponekog mrkog pogleda ili komentara nisu imali problema. Malo ko ce da se odusevi sto te vidi, ali nece niko ni da te upuca. A opet ti moji drugari upoznali u Dubrovniku neke muzicare iz Zagreba, super se zezali, sad su ti momci bili ovde u poseti, i sve super. Uvek se nadje normalnih ljudi.
25. 03. 2010. | #4 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
sve znas i sam, vecina ljudi ce ti reci da im je bilo dobro, "nikakavih problema nismo imali" i tako to. Sad, ne tebi je da razmislis da li je to nivo odmora koji sebi zelis za ovu godinu.
|
25. 03. 2010. | #5 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
S lokalcima nikad nemaš problema... šta više, što su oni veće ustaše to je bolje da si veći četnik, izglednije su šanse da se dobro provedete, najedete, napijete i napravite dobre fotke
Problem su, kao i svuda, napaljeni klinci (i oni koji se tako osećaju) kad se pojave u manjoj ili većoj grupi. Tada ćeš najebati na ekskurziji u Pragu, teniskom meču u Melburnu... ne moraš na more Ja sam išao mnogo (u Istru) i nisu me lomili, doduše veća materijalna šteta bi bila na kamenju nego na autu Zato samo opušteno, ali imaj kao i uvek plan B: ubaci u imenik neki dežurni autoservis, vulkanizer i slično, ne mora zbog vandalizma... npr. ako ti otpadne auspuh što se meni desilo. |
25. 03. 2010. | #6 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Ja sam prosle godine bio na kratko u Dubrovniku, doduse ne kolima, i manje vise sve je bilo ok, osim neprijatnih pogleda i komentara - za sta me zab*le
Sumljam da cu ove godine ici, ostavicu moje pare negde drugde.
25. 03. 2010. | #7 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Jebes kola, uzmi jahtu.
Sibni mi mail ako budes zainteresovan za jahtu. |
25. 03. 2010. | #8 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
|
Hebo odmor ako misliš da li će ti se nešto desiti ili neće.
Jedan moj rođak je imao neprijatnosti, dobacivanje, provokacije, ništa previše ozbiljno ali dovoljno da ti presedne. |
25. 03. 2010. | #9 |
expert
Grand Master
|
Off Topic: "Ovo je ovde Balkan, zemlja iz sna" ma da nisam znao da je takvo stanje da ne budem skroz offtopic dajte neke sajtove sa cenama - smestaj, hrana .. |
25. 03. 2010. | #10 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 05.08.2009
Hvala: 5
7 "Hvala" u 6 poruka
|
Ma oni Boga mole da se vrate Srbi
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Posao PHP developera u Splitu (Hrvatska) | Adriatic.hr | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 08. 07. 2008. 15:13 |
Community master - Hrvatska, Bosna, Crna Gora | Dejan Bizinger | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 19. 02. 2008. 23:57 |